מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- התלבטות בין טיולונים: מינט VS סיטי מיני 4 גלגליםתמר04/09/2019
יש לנו את הארמדילו פליפ ואנחנו מאוד מרוצים. מתכוננים בע"ה להרחבת המשפחה. הנוכחי יהיה בן שנתיים בתאריך המיועד של הלידה ונצטרך את הארמדילו בשביל האמבטיה לבייבי החדש.
הוא אומנם הולך מאוד יפה אבל אנחנו מרגישים שיש צורך בעגלה כי יש זמנים שבהחלט צריך טיולון.
הטיולונים מינט של אי.בי.סי דיזיין וסיטי מיני של בייבי ג'וגר 4 גלגלים, דיי דומים בעיני, האם תוכל להבהיר את ההבדלים?
שתיהן חזקות באותה מידה? חומרים איכותיים? יציבות?
לגיסתי יש סיטי מיני והיא הייתה סוחבת תינוקת ואת האח הבכור בנוסף שניהם בטיולון ברגעיי עיפות של האח. (יודעת שזה לא מיועד לזה) אבל לכאורה, בלית ברירה, אתה חושב שמינט תעמוד בכזה דבר?
אחת הרתיעות שלי מסיטי מיני והסיבה שאני נוטה טיפה למינט זה הבדים של הראשונה- מרגישים לי כמו אוהל קצת, פחות נעים לילד לדעתי. הריפוד של המינט נעים ואיכותי יותר?
בנוסף, אני ממש מתקשה למצוא את המינט בחנויות ולהתרשם בעצמי- איפה אפשר למצוא אותן?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר05/09/2019שלום תמר,
דגם המינט כרגע לא משווק. הדגם הוחלף בדגם מתקדם יותר בגרמניה אך כרגע אין צפי מתי ימכר בארץ.
הבייבי ג'וגר מעבר לחיסרון הבדים גם לא מציעה מדרך רגליים מתכוונן (שיהיה בסיטי מיני 2 שכבר משווקת בחו"ל).
בסגנון שלהן הייתי ממליץ לבדוק את ביבה טאיטאי או אויסטר זירו, שתיהן לדעתי יותר מוצלחות מהבייבי ג'וגר.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)