התלבטות בין טיולונים: מינט VS סיטי מיני 4 גלגלים

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• התלבטות בין טיולונים: מינט VS סיטי מיני 4 גלגלים
    תמר
    04/09/2019

יש לנו את הארמדילו פליפ ואנחנו מאוד מרוצים. מתכוננים בע"ה להרחבת המשפחה. הנוכחי יהיה בן שנתיים בתאריך המיועד של הלידה ונצטרך את הארמדילו בשביל האמבטיה לבייבי החדש.
    הוא אומנם הולך מאוד יפה אבל אנחנו מרגישים שיש צורך בעגלה כי יש זמנים שבהחלט צריך טיולון.

הטיולונים מינט של אי.בי.סי דיזיין וסיטי מיני של בייבי ג'וגר 4 גלגלים, דיי דומים בעיני, האם תוכל להבהיר את ההבדלים?
    שתיהן חזקות באותה מידה? חומרים איכותיים? יציבות?

לגיסתי יש סיטי מיני והיא הייתה סוחבת תינוקת ואת האח הבכור בנוסף שניהם בטיולון ברגעיי עיפות של האח. (יודעת שזה לא מיועד לזה) אבל לכאורה, בלית ברירה, אתה חושב שמינט תעמוד בכזה דבר?

אחת הרתיעות שלי מסיטי מיני והסיבה שאני נוטה טיפה למינט זה הבדים של הראשונה- מרגישים לי כמו אוהל קצת, פחות נעים לילד לדעתי. הריפוד של המינט נעים ואיכותי יותר?
    בנוסף, אני ממש מתקשה למצוא את המינט בחנויות ולהתרשם בעצמי- איפה אפשר למצוא אותן?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    05/09/2019

שלום תמר,

דגם המינט כרגע לא משווק. הדגם הוחלף בדגם מתקדם יותר בגרמניה אך כרגע אין צפי מתי ימכר בארץ.
    הבייבי ג'וגר מעבר לחיסרון הבדים גם לא מציעה מדרך רגליים מתכוונן (שיהיה בסיטי מיני 2 שכבר משווקת בחו"ל).
    בסגנון שלהן הייתי ממליץ לבדוק את ביבה טאיטאי או אויסטר זירו, שתיהן לדעתי יותר מוצלחות מהבייבי ג'וגר.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו