התלבטות בין 4 עגלות

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• התלבטות בין 4 עגלות
    ענבר
    09/09/2019

היי,
    מתלבטים בין ארבע העגלות:
    cybex mios
    mamas and papas armadillo flip xt3
    cielo XL
    baby jogger city tour lux

הcybex והbaby jogger הן בעלות גלגלים קטנים, ואנחנו תוהים אם זה יכול להשפיע על איכות הנסיעה לעומת שתי העגלות האחרות.
    לcybex רשת אחסון קטנה יותר.
    הקיפול של הארמדילו הרגיש קצת קשה (מבחינת הסיבוב של הידית). האם זה עניין של הרגל?
    לבייבי גוגר הידית לא מתכווננת (ואני נמוכה).
    היתרון של הcybex על פני האחרות הוא שהקיפול יכול להיעשות ביד אחת (למרות שאני לא מטוחה עד כמה הפונקציונאליות הזאת נחוצה).

אשמח לכל תובנה בנושא
    תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התלבטות בין 4 עגלות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    10/09/2019

שלום ענבר,

הסייבקס והג'וגר גם מציעות גלגלים קטנים וגם הן ללא ידית טלסקופית, לכן לדעתי מבחינת נוחות ניוד הן ברמה בינונית וככל שהדרך תהיה יותר משובשת כך הנוחות עוד תרד לדעתי. כמוכן כאשר יהיה עליהן משקל של תינוק יהיה יחסית קשה לעלות ולרדת מדרכה גבוהה.
    מצד שני הן יותר קלות ויותר קטנות לאחר הקיפול.
    גם את הארמדילו וגם את הסיילו אפשר לקפל ביד אחת. כמו שציינת גם לדעתי קיפול ביד אחת מוערך יתר על המידה, להכניס עגלה לרכב צריך 2 ידיים.

הארמדילו דורשת תרגול בקיפול אבל הקיפול יחסית קל.

ממליץ בין כל העגלות לשים משקל בתוכן. לטייל בחנות ומחוצה לה, לעלות ולרדת מדרגה גבוהה, לנסות לתפעל לבד ולקפל לבד כך תוכלו להגיע להחלטה מה נכון לכם יותר.

הייתי ממליץ לבדוק גם את בייבי בוס טייגר. היא גם במשקל המיוס, גם עם ידית טלסקופית וגם עם גלגלים גדולים מהממוצע לסגנון.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו