התלבטות בין בוגבו לאויסטר

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• התלבטות בין בוגבו לאויסטר
    תמר
    15/09/2019

היי קובי
    אנחנו גרים במושב ומתלבטים בין בוגבו פוקס לאויסטר 3, מה דעתך?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    16/09/2019

שלום תמר,

שתיהן יתמודדו היטב עם דרך משובשת לדעתי.
    הפוקס יותר קלה במשקל בכמעט 2 ק"ג.
    האויסטר מציעה טיולון עם שכיבה מלאה, ניתן לקפל יחד עם הטיולון (בפוקס רצוי להפריד), לאויסטר יש אמבטיה וטיולון לחוד. בפוקס האמבטיה והטיולון חולקים מסגרת משותפת שזה אומר שלא ניתן לעשות רוטציה בינהם בקלות.

הייתי גם ממליץ לבדוק את איי.בי.סי דיזיין סלסה שדומה להן רק זולה משמעותית, יותר גבוהה, עם קפיצים עדיפים וסל חפצים גדול יותר. היא שוקלת כמו האויסטר.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלת המשך:-)

תמר
    16/09/2019

היי קובי ,
    תודה על התשובה המהירה והמפורטת, איך סייבקס בליוס בהשוואה לבוגבו והאויסטר? היא גם יותר זולה מהל מעט ...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    16/09/2019

שלום תמר,

אני אישית פחות אוהב את הבליוס. כן חשוב לציין שהיא עולה פחות ממחצית מהעגלות שציינת!
    מבחינת ניוד היא כן תתאים לצורך שלכם שזה יתרון חשוב כי היום רוב העגלות הולכות לכיוון עירוני ואין בנמצא הרבה עגלות עם יכולות ניוד טובות או מעל לממוצע.
    2 הדברים שלי מפריעים הם: 1. מנגנון הקיפול המיושן והמסורבל.
    2. הטיולון. כאשר אתם מרכיבים אותו לכיוון הנסיעה ומשכיבים חלק גדול מגב המושב חוצה את קו ידית האחיזה, זה גם לא נוח למי שדוחף את העגלה, גם לא יהיה נוח לחבר טרמפיסט לאח נוסף וגם לא יאפשר לתלות תיק על ידית העגלה.
    שמתי לב שבחנויות שמספרים על החיסרון שאני רושם המוכרנים מרכיבים את הטיולון עם הפנים להורה ומשכיבים כדי להראות שהכל תקין!

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המון המון תודה!

תמר
    16/09/2019

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו