התלבטות בין סלקלים

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• התלבטות בין סלקלים
    ולרי
    16/09/2019

קובי שלום,
    לפניי מספר שבועות התייעצתי איתך בקשר לעגלה וכעת אני מתלבטת בין שני דגמי סלקלים.
    ייעצתה לי לקחת את איי.בי.סי דיזיין סלסה, ראינו אותה ואנחנו מאוד מרוצים מהממלצה תודה רבה!
    לגביי הסלקלים אני מתלבטת בין הג'ואי איי ג'ם לבין סייבקס אטון קיו.
    ראיתי שלשניהם יש דירוג של 5 כוכבים במבחני ריסוק, בנוסף אולי יש עוד סלקלים מומלצים שמתחברים לעגלה או סלקלים חדשים יותר שלא ניתקלתי בהם עדיין.
    בנוסף רציתי לשאול גם על הבסיס לסלקל, הבנתי שהכי כדאי לשים את הסלקל במושב האמצעי ברכב אבל ששם אין חעבור איזופיקס. מה עדיף מבחינה בטיחותית לשים את הסלקל באמצע או בצד ולחבר באיזופיקס?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התלבטות בין סלקלים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    16/09/2019

שלום ולרי,

לגבי הסלקלים, אכן שניהם עם 5 כוכבים כאשר חשוב לציין שלג'ואי ירד כוכב אחד בשימוש עם בסיס! לסייבקס לא!
    אז ללא בסיס שניהם מעולים, עם בסיס הסייבקס עדיף. כן הייתי ממליץ לבדוק את אטון 5 שזהה בטיחותית לQ רק פחות מעוצב אבל זול יותר.

לגבי הבסיס, אכן האמצע הוא המקום הבטוח ברכב, אפשר גם בצד של הנהג, שם סטטיסטית בטוח כמעט כמו באמצע (הרוב המוחלט של תאונות צד הן בצד של הנוסע ומאחוריו). החיסרון שכיסא הנהג יצטרך להיות קדימה ולרוב הנהגים לא הכי נוח בתנוחה הזו. אין בעיה להתקין את הבסיסים של סייבקס גם עם חגורת בטיחות (אפילו יש בסיס רק לחגורה שגם זול יותר), זה לא מוריד מרמת בטיחות ההתקנה ויש שיגידו שזה גם בטיחותי יותר מאיזופיקס (כי איזופיקס יכול להחזיק עד משקל כולל של 30 ק"ג וחגורת בטיחות מחזיקה גם מבוגרים מעל 100 ק"ג).

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו