סקירה ראשונית בין עגלות

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• סקירה ראשונית בין עגלות
    יעל
    16/09/2019

שלום!
    עושה סקירה ראשונית לעגלות. אשמח לשמוע בבקשה את חוות דעתך על העגלות הנ"ל:
    אשמח שתציין אם ניתן לקפל את העגלה עם הטיולון, את גודל העגלה (גרים בבית קטן) ומידת יציבות העגלה. תודה רבה!
    Mamas&paps ארמידלו xt3
    ספורט ליין סליו
    Cybex BALIOS S
    Silver cross wayfarer
    ABC design סלסה 2019

Urbini ryse פרימיום
    Aya baby טורנדו
    Muv reis

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סקירה ראשונית בין עגלות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    16/09/2019

שלום יעל,

אם נתחיל להיכנס לנתונים סטטיסטיים של כל עגלה זה יגמר ביותר כאב ראש מאשר כיוון מסוים.
    ההמלצות שלי קודם כל הן:
    לצמצם ל-2-3 עגלות או לפחות להבין איזה סגנון עגלה אנחנו רוצים.
    כדי להגיע לזה צריך להבין שככל שהעגלה יותר גדולה כך בדרך כלל נוחות התינוק עדיפה, לרוב הגלגלים גדולים יותר ואז זה אומר שגם נוחות הניוד עדיפה (והורים לא מודעים זה משפיע מאוד על נוחות התינוק). מצד שני העגלה גדולה ורחבה, כבדה מעגלות אחרות וגדולה יותר בקיפול.
    לכן צריך לקחת בחשבון ולהחליט מה חשוב ומה פחות כי אין עגלה שתכיל את כל הדרישות. בסופו של יום לדעתי, ככל שנוחות התינוק תעלה כך נוחות ההורה תרד ולהפך.

לדוגמא הסיילו מאוד שונה משאר העגלות שציינת, זו עגלה עירונית וקומפקטית ולכן קלה ופרקטית להורה אבל פחות נוחה לניוד ולדעתי פחות נוחה לתינוק בהשוואה לסלסה או בליוס לדוגמא. לכן ברגע שתכווני אותי לכיוון הסיילו לדוגמא אוכל לתת המלצות למוצרים דומים ולפרט יתרונות/חסרונות ולספק מידות ומשקלים אם צריך. הסיילו לדוגמא והארמדילו די דומות ולכן אם זה הכיוון אוכל לתת מידע של יתרונות/חסרונות אחת מול השנייה.

בעגלות הסילבר קרוס, MUV ואורביני יש טיולון שנכשב לתנוחת עירסול בעוד שאר העגלות נשכבות למצב שטוח בטיולון. אתם צריכים להחליט מה אתם מעדיפים, זה לבד יצמצם כחצי מהרשימה. אני נוטה להמליץ על מושב עם שכיבה ישרה לדוגמא.

אני לא יודע אם יצא לכם לראות ולחוש פיזית את העגלות. אם לא רצוי לראות, להתנסות בתפעול, בקיפול, בניוד (כדי באמת לקבל תמונה של איך יהיה להתנייד עם העגלה מומלץ לשים משקל של 9-12 ק"ג בעגלה, לטייל בחנות ומחוצה לה, לעלות ולרדת מדרכה). כמובן לבדוק ברכב לאחר הקיפול. למעט האורביני כל העגלות מתקפלות יחד עם הטיולון. חלקן יודעות להתקפל עם הטיולון גם שהוא פונה לכיוון ההורה וחלקן רק שהוא פונה לכיוון הנסיעה.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו