עגלת אמפריידר קונקט.

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• עגלת אמפריידר קונקט.
    סיגי
    19/09/2019

היי קובי, ברצוני לשאול על עגלת אמפריידר קומפקט, מאחר ויהיו לנו תאומים בעזרת השם, אפשר לחבר 2 עגלות יחד, וגם להשתמש באחת. ואם תוכל להמליץ על סל קל שמתאים לעגלה. תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עגלת אמפריידר קונקט.

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    23/09/2019

שלום סיני,

הכוונה לבאמפריידר.
    אני פחות ממליץ על עגלה מתחברת. לדעתי זה גימיק שיוצר תחושה של חיים קלים אך לדעתי זה בדיוק ההפך. כאשר העגלות מחוברות הן מגיעות לרוחב של כמעט מטר! פתחי הדלתות הכי מרווחים מגיעים ל-80 כאשר יש המון מקומות שגם מתחת ל-70 ס"מ. זה אומר שבכל מפתן דלת תצטרכו להפריד בין העגלות (הכוונה כאשר הורה אחד מטייל עם התאומים) ולחבר חזרה לאחר המעבר (ושוב זה יקרה בכל דלת, פתח, מעבר צר).
    הגימיק של העגלה שזה מגנטים ומתחבר בשניה ומתנתק בשניה אך לא כך הדבר, יש מתאם/נועל מפלסטיק שצריך להלביש באזור הגלגלים הקדמיים, לכן כל פעם מחדש צריך להתכופך לפרק ואחר כך לחבר. ללא הנועל הזה העגלה לא בטוחה לשימוש.

לגבי סלקלים מומלצים לעגלות, לדעתי ג'ואי איי ג'ם מעולים ולא יקרים. אני הייתי ממליץ לשקול חיסכון ולדלג על הסלקל ולרכוש מראש כיסאות בטיחות.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה!

סיגי
    23/09/2019

תודה קובי, אם ככה אשמח להמלצה על עגלות תאומים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו