כמה שאלות על הסייבקס מיוס

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• כמה שאלות על הסייבקס מיוס
    דנה מור
    23/09/2019

היי קובי,
    קודם כל תודה גדולה על המענה שאתה נותן כאן בפורום.
    לאחר שיטוט ברשת וכאן בפורום, אני נוטה ללכת על הסייבקס מיוס.
    גרים בעיר, צריכים שתהיה נוחה לקיפול, ובטוחה בשביל התינוק.

רציתי להתייעץ איתך - מה משקל התינוק המקסימלי עבור הסייבקס מיוס? לאיזה גיל מקביל פלוס-מינוס?

עוד שאלה, אתה חושב שהאמבטיה בסייבקס מיוס הכרחית ? ראיתי שיש לעגלה 4 מצבי שכיבה והיא מגיעה גם למצב ישר/שטוח. השאלה האם זה מספיק נוח ובטיחותי עבור תינוקות ניו בורן.

תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כמה שאלות על הסייבקס מיוס

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• המשך לשאלה הקודמת

דנה
    23/09/2019

היי , עוד שאלה בבקשה - הסולה 2, אם היית צריך להשוות אותה למיוס - במה היית בוחר? הבנתי שהסולה כבדה יותר וגדולה יותר בקיפול.
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    23/09/2019

שלום דנה,

כל העגלות בישראל מאושרות לשימוש של עד 15 ק"ג שזה גיל 3 שנים בממוצע. בחו"ל רוב העגלות כולל הסייבקס מאושרות עד 22 ק"ג ובקרוב עד 25. אז אני צריך ללכת לפי הדרישות בארץ אז זה עד 15 ק"ג.

אני חושב שהאמבטיה מאוד הכרחית כי הטיולון לא קשיח, יש לו רשת בגב ולכן לדעתי לא יהיה נוח להשכיב תינוק על הבטן.
    כמוכן נכנסים לחורף והאמבטיה יותר אטומה מה גם שטיולון המיוס הוא מרשת ולכן חדיר יותר לרוח לדעתי.

הסולה יותר מיושנת מהמיוס וגם זולה משמעותית. לדעתי היא יותר נוחה לניוד בעיקר ככל שהדרך תהיה יותר משובשת.
    היא לא כבדה בהרבה מהמיוס (בערך קילו הבדל). היא גודלה יותר לאחר הקיפול. הטיולון יצוק מפלסטיק מה שלדעתי מספק תמיכה יותר טובה וכפי שציינתי, לדעתי יותר אטימות לרוח.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו