מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- התייעצות בנוגע לעגלה ראשונהנטלי02/10/2019
היי, אני מעוניינת לקנות עגלה (אמבטיה+טיולון)
מחפשת עגלה קלה במשקל, קלה לקיפול, נוחה ויציבה.
מתלבטת בין האינגלזינה טרילוג'י שהיא די גדולה לבין עגלה קטנה יותר כמו בוגבו בי 5/מיוס/ אם יש לך המלצה אחרת.
מחפשת עגלה שתשמש אותי לכמה ילדים ושאהנה גם מהאמבטיה וגם מהטיולון למרות שרוב הזמן משתמשים בטיולון.
תודה רבה, נטלי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר02/10/2019שלום נטלי,
הטרילוג'י די מיושנת ולדעתי פחות נוחה לניוד מהעגלות שציינת, כמוכן קומפקטית אבל לדעתי פחות יעילה בקיפול לעומת העגלות שציינת.
מצד שני המיוס או הבי לא מצטיינות באמבטיה או טיולון מרווחים מאוד כמו הטרילוג'י. מבחינת חוזק הבי והטרילוג'י ותיקות והוכיחו עמידות יוצאת דופן, המיוס עוד לא מספיק זמן בשוק כדי שאוכל לתת דעה חד משמעית אבל עושה רושם של מוצר איכותי.
הייתי ממליץ גם לבדוק את בייבי בוס טייגר שדומה ברעיון למיוס או לבי אבל לדעתי נוחה יותר לניוד מהן ויותר מרווחת מהן בעיקר בטיולון.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתייעצות בנוגע לעגלה ראשונה
נטלי02/10/2019תודה רבה על תשובתך.
לא שמעתי על העגלה בייבי בוס טייגר אבל אבדוק עליה. איך היא במצב שכיבה? אני קוראת בתשובות שלך שמאוד חשוב שתהיה שכיבה ישרה ושתהיה ידית טלסקופית .בנוסף אם יעזור לנתונים הגובה שלי הוא 1.68, היא מתאימה לגבוהים? האם הגגון שלה עושה מספיק צל ? מהו גודל הסל? והאם יש סלקל מומלץ שיתחבר לעגלה הזו?
מבחינת אינגלזינה הטרילוג'י אומנם ישן אבל פחות כבדה מהאפטיקה החדשה לכן חשבתי ללכת עליה, היא מאוד מפנקת באמבטיה מבחינת המזרן הנוח שקיים בה להבדיל משאר העגלות.
מהמיוס לאחר קריאת ביקורות החלטתי לוותר בגלל הרשת בגב וברגליים שלרוב יהיה בלאי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר03/10/2019שלום נטלי,
לגבי הטייגר אכן הגגונים שלה גדולים, יש ידית טלסקופית ובניגוד לעגלות בסגנון יש גם גלגלים גדולים כך שהיא טיפה יותר גבוהה.
הסל גדול מאוד. מתחברים סלקלים של מקסי קוזי או ג'ואי.
לדעתי ג'ואי איי ג'ם נותן את התמורה הכי טובה לכסף.
כפי שציינתי הטרילוג'י מיושנת. מצד אחד יש לזה יתרון באמבטיה ענקית וטיולון מרווח ומצד שני לדעתי היא לא נוחה לניוד, איו ידית מתכווננת ולכן קשה מאוד לעלות ולרדת מדרכות, אין גישה נוחה לסל שגם יחסית לא גדול וגם לא מתחברים עליה סלקלים מובילים ברמה הבטיחותית.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)