מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- התלבטות בין 2 עגלותענבר07/10/2019
היי, אני מחפשת עגלה עם אמבטיה וטיולון.
חשוב לי :
1. שהיא תהיה קלת משקל
2. צילון גדול
3. טיולון רחב
4. לא מגושמת בקיפול, עם אפשרות נשיאה (קומה 3 בלי מעלית)
וכמובן עלויות לא בשמיים
2 הדגמים שאני מתלבטת עליהם הם איגל אונו של איזי בייבי שהיא מעולה מבחינת משקל אבל אני לא רואה עליה הרבה המלצות, או סיטי תור לוקס של בייבי ג'וגר (שהחברה אמינה אבל היא קצת יותר כבדה... תודה רבה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר07/10/2019שלום ענבר,
1. שתי העגלות קלות האיגל קלה יותר בערך בקילו.
2. לשתיהן גגון יחסית גדול.
3. לאיגל טיולון רחב יותר.
4. האיגל פחות מגושמת בקיפול ובעיקר בפתיחה, את הג'וגר לדעתי מאוד מסורבל לפתוח לאחר הקיפול.
לגבי איגל, אכן קשה למצוא מידע, לדעתי החסרון המרכזי שלה (ובעצם גם של הג'וגר) זה גלגלים קטנים מאוד, יכולת הניוד לא תהיה טובה לדעתי, בעיקר ככל שהדרך תהיה יותר משובשת.
לדעתי זה פרמטר לא פחות חשוב מהמשקל כי רוב הזמן דוחפים את העגלה ושיש גלגלים קטנים זה מצריך מאמץ רב יותר.
לדעתי מבין השתיים האיגל יותר מוצלחת אם כי אני לא חובב של אף אחת מהן.
הייתי ממליץ לבדוק את בייבי בוס טייגר שדומה לאיגל ביתרונות אבל מציעה גלגלים יותר גדולים ולכן הרבה יותר נוחה לניוד. הטיולון כמו בג'וגר עם גב יצוק מפלסטיק (שבאיגל אין). גגון יותר גדול מהאיגל או הג'וגר. במשקל היא כמו הג'וגר. אין לה רצועת נשיאה (יש לה הכנה אבל אנחנו לא מביאים לה כי זה בעייתי מול מכון התקנים).
עוד חודש וחצי יגיע דגם עם גלגלים יותר קטנים משל טייגר ויותר גדולים משל איגל ואז המשקל יהיה יותר קרוב לזה של האיגל (טיפה יותר כבדה). גם בו הטיולון יהיה גם גב יצוק.
חשוב לציין שבטייגר או בדגם שיגיע הגלגלים פאנומטיים, אלו הגלגלים הכי איכותיים שיש לעגלות תינוק.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה!! עזרת מאוד
ענבר08/10/2019* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)