אשמח לחוות דעת על עגלת minnum של Jane

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• אשמח לחוות דעת על עגלת minnum של Jane
    תהילה
    16/10/2019

הקריטריונים החשובים לי הם ניוד טוב ועגלה גבוהה וקלה ולא מסורבלת.
    ושכל הבדים יתפרקו לכביסה.

סגרנו כבר על עגלת סייבקס החדשה... ואני לא שלימה כי אני חושבת שהמחיר מוגזם לתמורה. אשמח לדעתך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    17/10/2019

שלום תהילה,

המינימום יחסית מרווחת, הניוד זהה למיוס. החיסרונות הגדולים שלה לדעתי הם: היא יחסית כבדה. יחסית מסורבלת לקיפול.
    גם לדעתי המחיר של המיוס מוגזם. מיוס 1 נמכרה באזורים של 3000-3200₪ כאשר ב2 אין שינויים מרחיקי לכת שמצדיקים הפרש של מעל 1000₪.

לדעתי בסכומים של 3000₪ יש את בייבי בוס טייגר, בוגבו בי 5 וארמדילו פליפ xt3, כולן לדעתי נוחות יותר בניוד, עם טיולון עם גב פלסטיק, מתקפלות עם הטיולון לשני הכיוונים.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה הכוונה כבדה?

תהילה
    17/10/2019

מצויין שמשקל העגלה עם טיולון הוא 6.5 ק"ג

הסייבקס לא יותר קלה עם הטיולים, לא כך?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    17/10/2019

שלום תהילה,

6.5 ק"ג זה משקל השלדה בלבד ללא טיולון, גם אז זה בגרסא עם הגלגלים הקטנים שלדעתי לא מומלצים. עם גלגלים גדולים המשקל יעלה לפחות בחצי קילו. משקל הטיולון 3.8 ק"ג כלומר סה"כ כ10.8 ק"ג. המיוס יחד עם טיולון לדוגמא שוקלת 2 ק"ג פחות! כ-8.8 ק"ג

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו