המלצה לעגלה יש דבר כזה?

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• המלצה לעגלה יש דבר כזה?
    סיון
    16/10/2019

מחפשת עגלה שעונה על הדרישות הבאות-

א.קלה לקיפול-ביד אחת
    ב.קלה במשקל-לא כבדה מדי
    ג. שאפשר להרכיב סלקל או אמבטיה נוסף לטיולון אבל בקלות- נגיד להרכיב מעל הטיולון או שלהחליף בינהם זה קל- המטרה זה שאוכל להשתמש בטיולון-סלקל-אמבטיה לסרוגין לפי הצורך בלי להסתבך...

ד.טיולון דו כיווני
    ה. יציבה
    ו. לא יקרה מדי- אני מחפשת ביד שניה ואין לי תקציב בשמיים..

יש כזה דבר?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    המלצה לעגלה יש דבר כזה?

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אשמח גם להתייחסות ספציפית

סיון
    16/10/2019

ראיתי 2 אופציות ביד נשניה -

1. צ'יקו אורבן- האם אתה יודע איזה סלקלים מתחברים אליו? היא נמכרת כולל הסלקל אבל רוצה לדעת עם סלקל של סייבקס גם יתחבר?

האם העגלה מומלצת? בדבש על מה שכתבתי למעלה

2. עגלת מוצי..לא יודעת עדיין איזה דגם..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    17/10/2019

שלום סיוון,

מוצי: לא עונה לדרישות, כבדה, יחסית גדולה בקיפול, לא מתקפלת ביד אחת.

אורבן: היתרון היחידי שלה הוא שמתחבר עליה סלקל ציקו קייפיט, הסלקל הכי טוב שיש לדעתי ועדיף לדעתי על סייבקס. מעבר לזה לא פרקטית ומסורבלת לקיפול, צריך לקפל ב2 חלקים ולפרק את הטיולון לפני הקיפול, אין שכיבה ישרה בטיולון.

קשה לי לתת המלצות על יד 2 כי איני מכיר את העלויות וגם לא צוין תקציב. אוכל לעזור יותר רק אם תצייני דגמי עגלות כפי שציינת 2.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה אז שואלת לגבי 2 עגלות נוספות

סיון
    17/10/2019

מצאתי ביד שניה.שתיהן במצב טוב.

א. סיטי תור לוקס -החדשה של בייבי ג'וגר- בעקרון מאוד מתאימה למה שאני רוצה. אבל הספק שלי זה לגבי יציבות והחוזק של הגלגלים כי הם קטנים

מאוד קורץ לי הקיפול הקל,המשקל ,האמבטיה המתקפלת -רק ככה בכלל משתמשת באמבטיה בחוץ כי אין לי כח להוריד במדרגות כל פעם

ומצאתי אחת טובה וחדשה במחיר מציאה.

ב. מאמס אנד פאפס -מה דעתך? ואיזה דגם? נראית לי גם בכיוון..

ג. ג'ואי כרום - גם מעניין אותי לשמוע דעה כי נראית מתאימה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    18/10/2019

שלום סיוון,

1. הג'וגר טובה לדרישות שלך אך לדעתי לא מוצלחת. מודבר בדגם חדש יחסית ואם כבר הוא נמכר כיד 2 זה די מראה זאת. הקיפול מאוד נוח וקטן אך הפתיחה מאוד מסורבלת. הגלגלים קטנים ואין ידית טלסקופית ולכן יכולת הניוד לדעתי לא מוצלחת וקשה לעלות ולרדת מדרגות. די מסורבל לקפל את האמבטיה.

2. בתקציב נמוך הסולה 2 נותנת תמורה טובה לכסף. הקיפול גדול מהג'וגר אבל נוחות הניוד עדיפה והטיולון יותר מרווח.

3. הכרום בדיוק כמו הסולה ביתרונות וחסרונות. לדעתי הסולה חזקה ועמידה יותר לכן אני נוטה להמליץ עליה יותר.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני לא אציק יותר אבל ממש חשוב לי

סיון
    20/10/2019

פשוט לאחר ברור שעשיתי לא הבנתי למה הסולה והג'ואי כרום מתאימות -

אז אולי אנסח מחדש מה הכי הכרחי בעיניי-

חייבת עגלה שניתן לקפל ביד אחת
    מאחר ולא יכולה להעלות הביתה -אין מעלית ומדרגות צרות ולא נוחות בבניין
    אז משאירה בחדר מדרגות .ואז לקפל כשביד אחת יש תינוק זה מסורבל וחייבת משהו שאפשר בלי 2 ידיים..אין לי איפה להניח אותו בחדר מדרגות..

וגם הסולה וגם הכרום אמרו לי שלא מתקפלותביד אחת

הארמדילו פיליפ אמרו לי שכן אבל שזה לא קל..

יש לך עוד הצעות לעגלות שמתקפלות ביד אחת מלבד הבייבי ג'וגר שהיה לי עד עכשיו ורוצה להחליף

ומה שעוד רצוי שיהיה-

טיולון דו כיווני
    ושאפשר להחליף בקלות בין אמבטיה/סלקל לטיולון-
    או לחלופין שאפשר להרכיב את הסלקל/אמבטיה מעל הטיולון מבלי לפרק אותו

וקלה- לא מעלה מדרגות אבל גם לא אוהסת אחת שכבדה מדי לסחוב בכל עליה קטנה או סתם ככה ..העיקר משקל זביר פחות או יותר

אחרי שדייקתי קצת אש ח להצעות..

ומקווה שזאת פעם אחרונה..פשוט לא מצליחה למצוא מידע מרוכז על קיפול ביד אחת
    ויש כ"כ הרבה סוגי עגלות ואני לא מכירה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עגלת פליי קונקשיין

סיון
    20/10/2019

יש לי הזדמנות לקנות ממשהי שקנתה ממש חדש ולצערה לא השתמשה

מה אתה אומר עליה?
    אני קראתי בחיפוש שאתה לא ממליץ בגלל שזה חד כיווני- ואני מבינה למה אבל מוכנה להתפשר אם האמבטיה מתקפלת ואוכל להשתמש בה בחודשים הראשונים.
    וגם מצד השרוך- גם בבייבי ג'וגר יש שרוך ואצלי הוא החיזק מעמד מצויין ממש ללא בעיות.

ומבינה שהיא חדשה אז פחות מוכרת ופחות עם נסיון כמה עמידה- אבל הזה נכון גם להרסה עגלות שאתה ממליץ עליהם..
    אם ידוע לך על עיות בעמידות או באמינות ויציבות שלה אז אשמח לדעת.

האם מלבד זה יש לך עוד המלצות או דיס המלצות עליה?

סה"כ חוץ מהחד כיווני (עד כה היה לי בייבי ג'וגר אז רגילה) היא נשמעת לי די מתאימה..

והלוואי אם יהיה לך רעיון לעגלה שמתקפלת ביד אחת וכן עונה להכל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    20/10/2019

שלום סיוון,

אכן שאת מציינת שאת חייבת קיפול ביד אחת זה פוסל את הכרום או הסולה.
    דווקא הפליפ סופר קלה לקיפול, יש כאלו שיצטרכו לתרגל כמה פעמים אך ברגע שלומדים הקיפול ביד אחת קל גם יחד עם תינוק, היא נשארת ביד לאחר הקיפול כך שאפשר לשאת אותה. הפליפ 3 כבדה ולכן פחות תתאים. ה-2 קלה יותר ולכן כן תתאים וגם אפשר למצוא כיד 2.

על הפלי אני פחות ממליץ, גם בגלל שהטיולון חד כיווני, גם בגלל שהגב משתנה עם שרוך וגם בגלל שבגמר הקיפול כל הבד חשוף כלפי חוץ.

לדרישות שלך גם המיוס תתאים (אך ניתן לקפלה יחד עם הטיולון רק שהוא פונה לכיוון חוץ), בייבי בוס טייגר, בי 3 או 5.
    שוב איני יודע מחירי יד 2 או אם המיוס או הטייגר זמינות כיד 2 כי הן יחסית חדשות.
    בטיולונים חד כיוונים כמו בייבי ג'וגר או פלי ניתן לחבר את האמבטיה או הסלקל מעל הטיולון. בטייגר ניתן לחבר סלקל מעל הטיולון או בלעדיו אך לא אמבטיה.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ממש תודה עזר לי . רק תוהה לעצמי

סיון
    22/10/2019

האם בעצם מלבד הארמדילו יש עוד אופציות?

הטייגר המיוס לא נמכרות ביד שניה במחיר סביר

ובוגבו גם לרוב יקרה וגם תוהה לגבי הגלגלים הקטנים

אבל ראיתי עכשיו כמה עגלות של סייבקס שמתקפלות ביד אחת-
    סייבקס איריס וסייבקס בליוס וקם עגלת gb

ההתלבטות שלי לגביהן היא בעיקר כי הן מרגישות טיולון בעיקר..האם איכותי ויציב גם מגיל לידה?וגם שיחזיק מעמד לכמה שנים
    ראיתי שפחות אתה ממליץ עליהם אבל מאחר ואין לי ים אופציות- אשמח לשמוע עליהן ומה ההבדל בינהן.

ומה לגבי אינגלייזינה טרילוגי?
    או סוג אחר ?

לא מוצאת בינתיים ארמדילו במצב טוב( רק אחת בת 4-5 ומעדיפה שלא לקחת כזה ישן)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רק שכחתי לציין-

סיון
    22/10/2019

לגבי הסייבקס אייריס- שלא מפריע לי שהטיולון לא נשכב יר לגמרי כמו שראיתי שכתבת.
    לא משנה לי בכלל..
    לא משתמשת לפרקי זמן כאלה ממושכים לרוב
    ולרוב גם לא ישנים אצלי בעגלה
    וגם אם כן- בגיל קטן רק באמבטיה

אם זה בעיקר החסרון שלה והקיפול קל ביד אחת והיא לא מועדת להתפרק אחרי שנה..
    אז מבחינתי זה מה שחשוב

אני מוסיפה כי מבינה את דעתך האישית לגבי המושב הלא ישר לגמרי אבל בהתחשב לזה שבכל עגלה צריך לוותר על משהו אז רציתי לציין שהפרט הנ"ל לא עקרוני לי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    22/10/2019

שלום סיוון,

סייבקס וGB זו אותה חברה לכן העגלות די זהות. הבליוס רחוקה לענות לדרישות (כבדה, קיפול מסורבל וגם ב-2 ידיים).
    לגבי השכיבה זה שכיבה בתנוחת עובר לכן היא לא ישרה כי יש שקע בין הגב לישבן.
    הקיפול שלה יחסית נוח, גודלה סביר, יכולת הניוד סבירה, סה"כ לדעתי פחות טובה מהארמדילו אבל היא עונה לחלק גדול מהדרישות כך שזו גם אופציה.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה רבה. באמת עזר לי מאוד

סיון
    22/10/2019

מעניין כי לי דווקא הבליוס בסרטון הדרכה נראתה הרבה יותר קלה לקיפול מהאייריס..
    אבל סומכת עליך..

ואגב- בהנחה שיסתדר לי - סייבקס פריאן עדיף על האייריס נכון? הקיפול שלה היה נראה לי מעולה ממש וגם שאר המאפיינים וזה שהיא יותר מרגישה לי כמו עגלה ולא רק טיולון..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    22/10/2019

שלום סיוון,

הפריאם ממש כבדה גם יותר מהבליוס, הקיפול לדעתי מסורבל כמו הבליוס אבל היא מרווחת ונוחה יותר לתינוק לדעתי מכל דגמי סייבקס.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו