התיעצות לגבי עגלה

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• התיעצות לגבי עגלה
    רחל
    17/10/2019

שלום וברכה, רציתי להתייעץ בנוגע לעגלה. אנחנו גרים במושב וגם מטיילים. ולכן חשוב לי מאוד עניין בולם הזעזועים ונוחות התינוק בעגלה.
    אני מחפשת עגלה מגיל אפס. שתהיה נוחה לתינוק ותכנס לבגאז סטנדרטי.
    פג, מאמס אנד פאפאס או ג'אגר? מה עדיף? ואיזה דגם עדיף?
    תודה רבה מראש!
    רחל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התיעצות לגבי עגלה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    17/10/2019

שלום רחל,

הייתי ממליץ על איי.בי.סי דיזיין סלסה שעונה הכי טוב לדרישות שלכם.
    לגבי ג'וגר פחות תתאים כי אין להם קפיצים טובים לדעתי.
    לגבי פג, רק בוק בשדרוג לשלדת s תענה לדרישות ועדיין לדעתי הסלסה תהיה עדיפה עליה בניוד.
    לגבי מאמאס אנד פאפאס רק האוקרו עונה לדרישות אך היא כבדה מאוד. מעבר למשקל כבד היא צרה יותר מהפג או הסלסה כך שאין למשקל ערך מוסף.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התיעצות לגבי עגלה

רחל
    17/10/2019

תודה רבה! עזרת לי מאוד!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד שאלה קטנה

רחל
    17/10/2019

איפה אני יכולה לראות את העגלה הזו? אני לא ממש מוצאת חוות דעת עליה או חנויות באזור שלי (דרום המרכז, בין רחובות לאשדוד) שידוע לי שיש להן בתצוגה.
    ובנוסף, אם אלך בסוף עם הפג, איזה דגם בדיוק אתה ממליץ?
    תודה מראש
    רחל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    17/10/2019

שלום רחל,

הסלסה נמכרת בבילו גם בבייבי לאב, כלבו סימה ומורד גיליס. כמוכן גם בראשון לציון בתינוקות זה אנחנו ובייבי לאב.

הבוק לדעתי מומלצת בגרסא הזולה כי בגרסאות היקרות רק הבדים יותר איכותיים ומעוצבים כאשר בתכלס בכל מקרה שמים מזרן בטיולון ופנים האמבטיה זהה. רק מומלץ לשדרג לשלדה s שלה יש גלגלים וקפיצים איכותיים בהרבה מול שלדת הבסיס.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה!

רחל
    17/10/2019

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו