מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- התיעצות לגבי עגלהרחל17/10/2019
שלום וברכה, רציתי להתייעץ בנוגע לעגלה. אנחנו גרים במושב וגם מטיילים. ולכן חשוב לי מאוד עניין בולם הזעזועים ונוחות התינוק בעגלה.
אני מחפשת עגלה מגיל אפס. שתהיה נוחה לתינוק ותכנס לבגאז סטנדרטי.
פג, מאמס אנד פאפאס או ג'אגר? מה עדיף? ואיזה דגם עדיף?
תודה רבה מראש!
רחל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר17/10/2019שלום רחל,
הייתי ממליץ על איי.בי.סי דיזיין סלסה שעונה הכי טוב לדרישות שלכם.
לגבי ג'וגר פחות תתאים כי אין להם קפיצים טובים לדעתי.
לגבי פג, רק בוק בשדרוג לשלדת s תענה לדרישות ועדיין לדעתי הסלסה תהיה עדיפה עליה בניוד.
לגבי מאמאס אנד פאפאס רק האוקרו עונה לדרישות אך היא כבדה מאוד. מעבר למשקל כבד היא צרה יותר מהפג או הסלסה כך שאין למשקל ערך מוסף.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתיעצות לגבי עגלה
רחל17/10/2019תודה רבה! עזרת לי מאוד!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה קטנה
רחל17/10/2019איפה אני יכולה לראות את העגלה הזו? אני לא ממש מוצאת חוות דעת עליה או חנויות באזור שלי (דרום המרכז, בין רחובות לאשדוד) שידוע לי שיש להן בתצוגה.
ובנוסף, אם אלך בסוף עם הפג, איזה דגם בדיוק אתה ממליץ?
תודה מראש
רחל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר17/10/2019שלום רחל,
הסלסה נמכרת בבילו גם בבייבי לאב, כלבו סימה ומורד גיליס. כמוכן גם בראשון לציון בתינוקות זה אנחנו ובייבי לאב.
הבוק לדעתי מומלצת בגרסא הזולה כי בגרסאות היקרות רק הבדים יותר איכותיים ומעוצבים כאשר בתכלס בכל מקרה שמים מזרן בטיולון ופנים האמבטיה זהה. רק מומלץ לשדרג לשלדה s שלה יש גלגלים וקפיצים איכותיים בהרבה מול שלדת הבסיס.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה!
רחל17/10/2019* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)