התלבטות לטיולון לגיל חצי שנה

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• התלבטות לטיולון לגיל חצי שנה
    בתאל
    18/10/2019

קובי מועדים לשמחה ויישר כח גדול על הסבלנות וההשקעה מזמנך היקר לענות לשאלותנו !! מוערך מאוד !!

יש ברשותי עגלת בי 5 + עריסה אבל כיוון שאני שומרת בקנאות על העגלה הזאת אני לא מתכננת לחרוש על הטיולון על אף היותו קומפקטי והכי הכי מתאים לי לכל דרישותי !! לכן אני שוקלת לאחר שנה לרכוש טיולון קומפקטי וקל משקל שיתאים גם לנסיעות במידת הצורך.

ההתלבטות היא בבחירת טיולון וראיתי שיש לך ניסיון רב להמליץ מה כדאי.

אז ככה...

כיוון שאני אוהבת את המוצרים של בוגבו חיכיתי לרגע שהאנט תגיע ובחנתי אותה בחנות. לצערי הרב הזדעזעתי שהטיולון מרגיש כמו צעצוע ומאוד צפוף ונמוך, הסתבכתי עם הקיפול והתבאסתי שלא רק המחיר שדורשים עליה יקר, עוד צריך כיסוי גשם בנוסף במחיר לא מועט. מה שהכי הכריע בלוותר עליה שדווקא במצב שהילד יושב רגיל (לא מול ההורה) לא ניתן להשכיב את המושב במידה והוא ירצה להירדם שזה מאוד הזוי מבחינתי שכל טיולון אחר כן מאפשר)

עכשיו אני מאוכזבת כי בניתי על הטיולון הזה כי יש לי כבר טרמפיסט ואביזרים שתכננתי שיתאימו גם לאנט....בקיצור אשמח לעזרתך

ליויו לא התחברתי בכלל ואני עכשיו בדילמה מה כדאי לרכוש
    ראיתי את המקלארן אטום ואת הסייבקס טוויסט שנראים לי מותגים אמינים וחזקים עם מחירים יותר שפויים מבוגבו

האם יש לך איזה המלצה עבורי? טיולון שאולי לא מכירה
    תודה רבה !!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    20/10/2019

שלום בתאל,

גם אני התאכזבתי מהאנט אבל כפי שאני רושם תמיד זה מה שקורה שצריכים לחסוך במשקל, מורדים דברים שבסוף הם חשובים.
    על הטוויסט של סייבקס אני פחות ממליץ גם בגלל יכולת ניוד בסיסית וגם כי המושב לדעתי קצר, היתרון היחידי שלו הוא שניתן לראות את התינוק מולכם דבר ששאר הטיולונים בסגנון לא מאפשרים.

האטום לדעתי מעולה וגם המטרו של ארגו בייבי, החסרון של שניהם שהטיולון חד כיווני, הארגו לדעתי מאוד נוח לניוד בגלל גלגלים טיפה גדולים מהממוצע והוא גם מרופד באופן יוצא דופן ביחס לטיולונים בסגנון.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו