מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- התלבטות לטיולון לגיל חצי שנהבתאל18/10/2019
קובי מועדים לשמחה ויישר כח גדול על הסבלנות וההשקעה מזמנך היקר לענות לשאלותנו !! מוערך מאוד !!
יש ברשותי עגלת בי 5 + עריסה אבל כיוון שאני שומרת בקנאות על העגלה הזאת אני לא מתכננת לחרוש על הטיולון על אף היותו קומפקטי והכי הכי מתאים לי לכל דרישותי !! לכן אני שוקלת לאחר שנה לרכוש טיולון קומפקטי וקל משקל שיתאים גם לנסיעות במידת הצורך.
ההתלבטות היא בבחירת טיולון וראיתי שיש לך ניסיון רב להמליץ מה כדאי.
אז ככה...
כיוון שאני אוהבת את המוצרים של בוגבו חיכיתי לרגע שהאנט תגיע ובחנתי אותה בחנות. לצערי הרב הזדעזעתי שהטיולון מרגיש כמו צעצוע ומאוד צפוף ונמוך, הסתבכתי עם הקיפול והתבאסתי שלא רק המחיר שדורשים עליה יקר, עוד צריך כיסוי גשם בנוסף במחיר לא מועט. מה שהכי הכריע בלוותר עליה שדווקא במצב שהילד יושב רגיל (לא מול ההורה) לא ניתן להשכיב את המושב במידה והוא ירצה להירדם שזה מאוד הזוי מבחינתי שכל טיולון אחר כן מאפשר)
עכשיו אני מאוכזבת כי בניתי על הטיולון הזה כי יש לי כבר טרמפיסט ואביזרים שתכננתי שיתאימו גם לאנט....בקיצור אשמח לעזרתך
ליויו לא התחברתי בכלל ואני עכשיו בדילמה מה כדאי לרכוש
ראיתי את המקלארן אטום ואת הסייבקס טוויסט שנראים לי מותגים אמינים וחזקים עם מחירים יותר שפויים מבוגבו
האם יש לך איזה המלצה עבורי? טיולון שאולי לא מכירה
תודה רבה !!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר20/10/2019שלום בתאל,
גם אני התאכזבתי מהאנט אבל כפי שאני רושם תמיד זה מה שקורה שצריכים לחסוך במשקל, מורדים דברים שבסוף הם חשובים.
על הטוויסט של סייבקס אני פחות ממליץ גם בגלל יכולת ניוד בסיסית וגם כי המושב לדעתי קצר, היתרון היחידי שלו הוא שניתן לראות את התינוק מולכם דבר ששאר הטיולונים בסגנון לא מאפשרים.
האטום לדעתי מעולה וגם המטרו של ארגו בייבי, החסרון של שניהם שהטיולון חד כיווני, הארגו לדעתי מאוד נוח לניוד בגלל גלגלים טיפה גדולים מהממוצע והוא גם מרופד באופן יוצא דופן ביחס לטיולונים בסגנון.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)