טיולון מומלץ לתינוק

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• טיולון מומלץ לתינוק
    מירית
    19/10/2019

היי קובי,
    קוראת רבות את חוות הדעת שלך על העגלות.
    מבין המגוון המאודד נרחב שיש היום בשוק הלכתי קצת לאיבוד.
    אשמח להמלצתך לטיולון הכי פרקטי מכל ההיבטים (גל לילד וכם להורה),
    שישמר לטווח הארוך. ברור לי שלכל יתרון יש חיסרון ומה שמתאים לאחד לא יתאים לאחר. במידה ואתה הייתה צריך לבחור טיולון לעצמך, איזה היית בוחר? (ברור לי שעל איכות לא מתפשרים והזול בסוף עולה ביוקר, לכן, חשוב לי להשקיע במידת הצורך ובלי להתייחס לתקציב). תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טיולון מומלץ לתינוק

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    20/10/2019

שלום מירית,

אני אישית לא אוהב טיולונים ששינוי המצבים בהם מתבצע עם שרוך לכן זה מצמצם מאוד את האופציות כי גב עם שרוך מוריד משמעותית את משקל הטיולון, היצרנים רוצים לייצר קל ולכן רובם הגדול בוחר בגב עם שרוך. אני גם חושב שטיולונים קלאסיים עם 2 ידיות כמו מקלארן יותר נוחים לתינוקות אך הם פחות נוחים לניוד והקיפול יותר גדול.

אם מתפשרים על גב שרוכים אז אני מאוד ממליץ על הארגו מטרו שלדעתי מאוד איכותי, מקלארן אטום, יויו ואם רוצים לרדת במחיר אז איזי ווקר XS.
    אני גם מאוד ממליץ על הוייפר של ספורטליין גם בגלל שהגב שלו עם לחצן בניגוד לשאר וגם כי יש לו גגון גדול מאוד.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו