מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- התלבטות בין עגלות עבור ילד ראשוןנירית21/10/2019
היי קובי,
עברתי על המלצות קודמות שלך באתר אבל בכל זאת אשמח להתייעץ איתך על מספר עגלות וההבדלים ביניהם.
מתלבטת בין עגלת סייבקס מיוס, ספורטליין סיילו ובייבי בוס טייגר.
מבחינת מה שאני מחפשת- עגלה שתהיה נוחה ובטיחותית לתינוק, אך גם קלה לנשיאה וקיפול משום שאני עצמי קטנה ולא אצליח להרים את העגלות הכבדות יותר. גובה בינוני/ אפשרות לכיוון מכיוון שאני ובעלי בעלי הפרשי גובה. המחיר קצת פחות יכריע.
תחילה הייתי נעולה על הסייבקס בגלל השם והגודל, אך אני מבינה שעגלות מסוג זה פחות נוחות לתינוק משום שהן קטנות וצרות, וכן ללא תמיכה מספקת.
אשמח לחוות הדעת שלך, ואולי האם יש לך המלצות לעגלות אחרות שעונות על הדרישות (שמעתי גם על הסילבר קרוס פיוניר אך הן לא נמכרות בהרבה מקומות ולא יודעת האם "שווה" את הנסיעה).
תודה רבה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בנוסף, מה בנוגע לחיבור של סלקלים בכל אחת מהעגלות?
נירית21/10/2019* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר21/10/2019שלום נירית,
לגבי טייגר ספורטליין. הטייגר יותר קלה, נעמדת לאחר הקיפול ולדעתי יותר נוחה לניוד בעיקר ככל שהדרך משובשת בזכות גלגלים יותר גדולים ומחומר איכותי יותר, אפשר ללכת על גרסאת הXL של הספורטליין אז יכול הניוד תשתפר (עדיין לדעתי הטייגר תהיה עדיפה) אבל אז המשקל יעלה.
לטייגר יש רשתות איוורור לאמבטיה והטיולון, מזרן נושם באמבטיה, גגון יותר גדול בטיולון.
הספורטליין ניתנת לקיפול עם המעקה של הטיולון בעוד שבטייגר צריך או לקפל בלעדיו או לפתוח צד אחד שלו (עניין של 2-3 שניות).
הסל בטייגר יותר גדול.
על שתיהן מתחברים מגוון סלקלים של ג'ואי, אבניוט, מקסי קוזי כאשר על ספורטליין גם סלקלים של סייבקס.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)




.jpg)
.jpg)


