התלבטות בין עגלות עבור ילד ראשון

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• התלבטות בין עגלות עבור ילד ראשון
    נירית
    21/10/2019

היי קובי,

עברתי על המלצות קודמות שלך באתר אבל בכל זאת אשמח להתייעץ איתך על מספר עגלות וההבדלים ביניהם.
    מתלבטת בין עגלת סייבקס מיוס, ספורטליין סיילו ובייבי בוס טייגר.
    מבחינת מה שאני מחפשת- עגלה שתהיה נוחה ובטיחותית לתינוק, אך גם קלה לנשיאה וקיפול משום שאני עצמי קטנה ולא אצליח להרים את העגלות הכבדות יותר. גובה בינוני/ אפשרות לכיוון מכיוון שאני ובעלי בעלי הפרשי גובה. המחיר קצת פחות יכריע.
    תחילה הייתי נעולה על הסייבקס בגלל השם והגודל, אך אני מבינה שעגלות מסוג זה פחות נוחות לתינוק משום שהן קטנות וצרות, וכן ללא תמיכה מספקת.

אשמח לחוות הדעת שלך, ואולי האם יש לך המלצות לעגלות אחרות שעונות על הדרישות (שמעתי גם על הסילבר קרוס פיוניר אך הן לא נמכרות בהרבה מקומות ולא יודעת האם "שווה" את הנסיעה).

תודה רבה מראש!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בנוסף, מה בנוגע לחיבור של סלקלים בכל אחת מהעגלות?

נירית
    21/10/2019

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    21/10/2019

שלום נירית,

לגבי טייגר ספורטליין. הטייגר יותר קלה, נעמדת לאחר הקיפול ולדעתי יותר נוחה לניוד בעיקר ככל שהדרך משובשת בזכות גלגלים יותר גדולים ומחומר איכותי יותר, אפשר ללכת על גרסאת הXL של הספורטליין אז יכול הניוד תשתפר (עדיין לדעתי הטייגר תהיה עדיפה) אבל אז המשקל יעלה.
    לטייגר יש רשתות איוורור לאמבטיה והטיולון, מזרן נושם באמבטיה, גגון יותר גדול בטיולון.
    הספורטליין ניתנת לקיפול עם המעקה של הטיולון בעוד שבטייגר צריך או לקפל בלעדיו או לפתוח צד אחד שלו (עניין של 2-3 שניות).
    הסל בטייגר יותר גדול.
    על שתיהן מתחברים מגוון סלקלים של ג'ואי, אבניוט, מקסי קוזי כאשר על ספורטליין גם סלקלים של סייבקס.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו