עגלה לתינוק ראשון

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• עגלה לתינוק ראשון
    דניאל
    23/10/2019

שלום,
    מתלבטת מאוד לגבי עגלה. חשוב לי שיהיו נוח לתינוק ונוח לנו, מעדיפה לקנות באחת הרשתות חברה מוכרת. אין עלייה במדרגות או משהו כזה, גרים בעיר.
    לא אהבתי בכלל את הבוגבו בי 5, חשבתי על האינגלזינה אפטיקה אבל היא כבדה, ראיתי גם האיזיווקר צ'ארלי ואת הסייבקס מיוס 1. אשמח להמלצות על אחת מהעגלות שרשמתי או עגלה מוכרת אחרת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עגלה לתינוק ראשון

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    23/10/2019

שלום דניאל,

אין עגלה מושלמת וכמו שאני תמיד רושם, ככל שנרצה יותר נוחות לתינוק נאלץ לקבל מוצר גדול וכבד יותר יותר כדוגמאת האפטיקה.
    ככל שנרד במשקל המושב והאמבטיה יהיו צרים וצפופים יותר, בעיקר עם לבוש עבה, המושב יהיה פחות מרופד או ללא תמיכה קשיחה כפי שיש באפטיקה ואין במיוס וגם בצ'ארלי שיש כזו היא מפרספקט שלדעתי פשוט ולא תומך כמו פלסטיק. כמוכן גם יהיה פחות נוח להתנייד ולעלות ולרדת מדרכות בגלל גלגלים קטנים.

בין מיוס לצ'ארלי אני נוטה יותר לצ'ארלי גם בגלל הפרש מחיר.
    כמוכן יש לצ'ארלי ידית טלסקופית שמקלה עליה וירידה ממדרכות. כפי שציינתי המושב יותר תומך לדעתי.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו