עגלת ספורט ליין סליו

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• עגלת ספורט ליין סליו
    אמונה
    23/10/2019

מה אתה אומר עליה?
    היא איכותית? תחזיק מעמד לכמה ילדים?
    אפשר לקפל ביד אחת?
    אשמח לשמוע

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עגלת ספורט ליין סליו

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    23/10/2019

שלום אמונה,

אפשר לקפל ביד אחת. לגבי איכותית, לדעתי האיכות טובה ביחס למחיר אבל באשר האם יחזיק לכמה ילדים? נכון להיום קשה לדעת כי היא נמכרת כשנה בשוק. כמוכן זה גם תלוי בהורים ואיך שומרים על העגלה.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מלא תודה.ולעומת הסייבקס אייריס למשל?

אמונה
    23/10/2019

מה עדיף?

באמת הספורט ליין נראית לי סה"כ מתאימה למה שאני צריכה
    רק זה שהחברה פחות מוכרת לי ואין עליה הרבה מידע מאנשים שהתנסו קצת גרם לי לחשוש שזה הימור לא הגיוני

אבל קצת הרגעת אותי

ולגבי הגלגלים? גם של הסיילו וגם של האייריס - הם בסדר?
    לא למסעות בשטח..אבל בכללי..

ומה לגבי פליי קולקשיין? קראתי שכתבת לגבי החסרונות של טיולון רק החוצה,השרוך והריפוד שעלול להתלכלך..אבל מבחינת חוזק ועמידות ואיכות? איך היא? גם חברה שאני לא מכירה

תודה רבה רבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    23/10/2019

שלום אמונה,

לגבי אייריס לדעתי הסיילו עדיפה כי באייריס הטיולון לא נשכב למצב שטוח. חשוב לציין שסייבקס שהיא חברה גרמנית במקור היא בבעלות סינית כבר כמה שנים, זה רק מראה שהיום הכל מסין ולדעתי הרמות הרבה פעמים זהות.
    הגלגלים של הסיילו סבירים כפי שרשמתי וכך זה גם באייריס.

לגבי פלי, גם היא חדשה כך שהסיילו עדיפה בגלל היתרונות שציינת וגם כי היא נמכרת במספרים הרבה יותר גדולים כך שהמידע לגביה רב יותר.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו