מאמאס פאפאס שאלה לגבי סוגי ארמדילו

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• מאמאס פאפאס שאלה לגבי סוגי ארמדילו
    לי
    02/11/2019

שלום,
    יש לי אמבטיה של ארמדילו xt כחדשה שקיבלתי. מאחר שבארץ מוכרים רק כחבילה אני מזמינה מארהב. רציתי לדעת האם האמבטיה של ה xt מתאימה לכל סוגי הארמדילו (ארמדילו רגיל, xt2 ו xt3?
    בנוסף רציתי לדעת מה ההבדל בין הטיולון של ארמדילו לטיולון של הארמדילו פליפ xt xt2 ו 3
    מה שמוזר שמוכרים בארהב את ה xt2 ב 100 דולר פחות מ xt שזה דגם יותר חדש ו ארמדילו הרגיל נמכר באיזור המאה דולר. האם מומלץ לשלב התחלתי?
    שוב כל השאלות לגבי הטיולון כי את האמבטיה כבר קיבלתי והכל בכפוף לכך שיתר ש אמבטיה של ה xt מתאימה ליצר הדגמים כי אחרת אני חייבת את ה xt ואז השאלה אם אתה ממליץ על ה xt לעומת יתר הדגמים.
    סליחה על החפירה ותודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    02/11/2019

שלום לי,

ההמלצה שלי היא תמיד ללכת על הדגם המתקדם יותר 2 או 3.
    בגדול בXT הראשונה היה ריקול גדול כך שלפחות לגבי ישראל ידוע לי שהיבואן טיפל בכל העגלות שלא נמכרו. לגבי ארה"ב איני יודע לומר ולכן ממליץ על 2 או 3.
    לגבי האמבטיה, החיבור אותו חיבור ולכן היא אמורה להתאים אך איני יכול לומר זאת בודאות, מספיק שמשנים משהו קטן וזה לא מתחבר.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בקשה להבהרה הוספת

לי
    02/11/2019

תודה יל התשובה המהירה. האם התכוונת שהאמבטיה של xt xt2 ו xt3 אמורה להיות אותו דבר? או שהאמבטיה של ה xt בארץ וחול היא אותו דבר?
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    02/11/2019

שלום לי,

כמו שציינתי לדעתי כל האמבטיות זהות בחיבור שלהן 1,2,3 אבל, היות ולא בדקתי אישית ואין לי דרך לעשות זאת אני ממליץ לברר זאת מול היבואן או היצרן.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה על המענה המהיר

לי
    02/11/2019

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו