מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- כיסא לאוטו, התלבטות בקנייהעינת05/11/2019
היי קובי מה שלומך
הילד שלי בן שנה ו-3 חודשים, יש לנו שני רכבים. ברכב אחד יש כסא - ציקו נקספיט IX. הרכב השני פג'ו 107 מרגיש לנו פחות בטוח ולכן עד כה לא נסענו בו עם הילד. עכשיו עלה הצורך לנסוע גם בו עם הילד ואנחנו מתלבטים איזה כסא לקנות. אנחנו רוצים שהילד יהיה כמה שיותר מוגן כמובן ומצד שני מתלבטים אם בקרוב נעבור לכסא בוסטר או כזה שמשלב בוסטר אולי כדאי כבר לקנות משהו כזה. על מה אתה ממליץ? אין מגבלה של תקציב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר06/11/2019שלום עינת,
אני עדיין הייתי ממליץ על כיסא, בוסטר לגיל הזה לדעתי מוקדם מאוד, זאת למרות שיש בוסטרים שמתאימים.
מבחינת כיסאות עדיין צ'יקו לדעתי הוא המומלץ ביותר יחד איתו יש את דגמי ברייטקס קליק טייט שגם מעולים מבחינה בטיחותית.
בתקציב זול יותר יש את גרקו סייז 4 מי שטוב וזול מהצ'יקו.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות נוספות
עינת06/11/2019תודה קובי.
מתוך מחשבה לעתיד- אני מבינה שה Extend2Fit של גרקו טוב יותר מהדגם שהמלצת עליו בגלל שיש את ההארכה של הרגליים. האם הוא גדול יותר מהסייז 4 מי?
בנוסף- ההורים שלי מעוניינים גם לרכוש כסא לקטנצ'יק שיעבור בין האוטו של אמא שלי לאוטו של אבא שלי אז ברור לי שנקנה את אחד מהקליק טייטס. מה ההבדלים בין הדגמים מרתון, בולברד, אדווקט? יש חברות אחרות שמומלצות בהנחה והכסא כל פעם יעבור מאוטו לאוטו? והאם עבור ילד בן שנה ו-3 המרתון או אחד מהאחרים יהיה נוח?
במקרה של בריטקס- האם זה באמת כ"כ פשוט לקשור את הכסא מחדש או שנדרשת בכל זאת מיומנות של מתקין?
תודה רבה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר07/11/2019שלום עינת,
לגבי האקסטנד, צריך להבין שהארכה נועדה לסיבה אחת בלבד, להורים שרוצים שהתינוק יהיה נגד כיוון הנסיעה עד גיל שנתיים או יותר! אז באמת יש לזה יתרון משמעותי כי רגלי התינוק לא יגעו בגב מושב הרכב, מעבר לזה אין לזה יתרון אחר. ההמלצה מדבר על חגירה נגד הכיוון עד גיל שנתיים כי זה הרבה יותר בטיחותי.
לכן זה בעיקר תלוי בכם אם זו הכוונה אז בהחלט האקסטנד עדיף.
לגבי ברייטקסים.
הבלאוורד מציע הגנת ראש משופרת בהשוואה למרתון והאדבוקט כמו הבולווארד רק עם עוד 2 כריות הגנה מצד הכיסא נגד תאונות צד. במבחנים השוואתיים פערי הבטיחות לא משמעותיים ולכן ההמלצה שלי ללכת על המרתון הזול מה-3.
לגבי התקנה, מאוד קל להתקין כמובן שצריך לקבל בפעם הראשונה תדרוך ויש המון חנויות עם כיסא רכב בחנות שאפשר להתנסות וללמוד. לדעתי אין כיסא קל יותר להתקנה ממנו.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה אחרונה :)
עינת07/11/2019אחלה תודה. אז לגבי הבריטקס אנחנו סגורים.
לגבי הכסא בפיג'ו 107- כמובן שאני מעדיפה למשוך כמה שיותר נגד הכיוון. אם נוסיף עוד כמה מאות שקלים ונלך על הצ'יקו זיפ מקס (שגם בו יש הארכה לפי מה שהבנתי?) האם בהשוואה לאקסטנד של גרקו יש הבדלים מהותיים? (חשוב לי שהכסא יהיה הכי בטיחותי שאפשר למרות שמדובר באוטו שהוא יסע בו פחות)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר07/11/2019שלום עינת,
הצ'יקו מדורג טוב יותר בטיחותית אם כי לא בהפרש ממש רציני אבל אם הבטיחות חשובה אז לדעתי צ'יקו עדיף. לדעתי גם הבדים שלו נעימים ואיכותיים יותר.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)