חייבת עזרה בבחירת עגלה

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• חייבת עזרה בבחירת עגלה
    דנה
    06/11/2019

היי,
    בשעה טובה אני בהריון , אחרי 4 ילדים ,זו כנראה תהיה הלידה האחרונה שלי...רוצה עגלה נוחה, יציבה, שנוסעת יפה גם בדרך לא אידאלית, בגלל שיש לי כאבים בידיים ממש מקווה למצוא גם עגלה שמתקפלת בקלות ולא צריכים להילחם איתה... היופי חשוב אבל לא ברמת הפוזה,אלא ברמה של לאהוב את העגלה....
    לא מעוניינת גם להשקיע הרבה מאוד כי בכל זאת, לא מתכוונים להביא עוד ילדים אחרי זה בע"ה.

מתלבטת בין הסייבקס פריאם, סלסה של abc, סילבר קרוס סרףואולמ אפילו מאמי אנד פאפס...

אם יש לך המלצה על עגלה אחרת גם אשמח מאוד לשמוע...

תודה רבהההה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חייבת עזרה בבחירת עגלה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    06/11/2019

שלום דנה,

אכן העגלות שציינת מתאימות מבחינת נוחות הניוד, לדעתי הסרף פחות, יש להם את הפיוניר שלדעתי עדיפה. החיסרון של סילבר קרוס בכל הדגמים שציינתי לדעתי זה הטיולון שלא מגיע לזווית שכיבה ישרה. כמוכן הסרף מאוד מסורבלת לקיפול לפי דעתי.
    לגבי פריאם, לדעתי גם מאוד מסורבלת לקיפול, בעיקר יחד עם הטיולון וגם מאוד יקרה. לגבי מאמאס אנד פאפאס רק האוקרו עונה לדרישות היטב אבל היא מאוד כבדה.
    הסלסה מעולה לדרישות גם בניוד והטיולון עם שכיבה מלאה. הקיפול יחסית נוח, באוקרו לדעתי טיפה יותר נוח כי אפשרי ביד אחת אבל אני לא חושב שקל להרימה ביד אחת כך שזה לא יתרון לדעתי.
    לגבי המלצות אחרות, פג בוק ואניגלזינה אפטיקה, לדעתי הן פחות נוחות בניוד מהסלסה אך עדיין נוחות, נוחות לקיפול ולכן עונות טוב לדרישות ולדעתי עדיפות על הפריאם, אוקרו או דגמי סילבר קרוס.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה!!! ולגבי סלקל...

דנה
    07/11/2019

תודה רבה על המענה המפורט!
    הבנתי מדברים שהסלסה היא הכי מתאימה...

ומה לגבי סלקל?
    מה דעתך על הסלקל עם אפשרות שכיבה של סייבקס באופן כללי? אני לא חושבת שהוא מתאים לעגלת סלסה... יש טעם לדעתך הסלקל כזה והאם יד כזה לחברות נוספות?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    07/11/2019

שלום דנה,

הוא דווקא כן מתאים לסלסה, גם לג'ואי יש סלקל כזה שגם מתאים לסלסה. אני באופן כללי פחות ממליץ עליהם.
    הסיבות:
    1. הם יקרים מאוד (למרות שהג'ואי נקרא אי לבל במבצע כעת). אני לא בעד השקעה גבוהה בסלקל מכיוון שמשך השימוש קצר והשלב הבא שהוא כיסא בטיחות, משך השימוש ארוך מאוד ולכן לדעתי שם עדיף להשקיע.
    2. הסלקלים האלו סופר כבדים ולכן ההגדרה סל קל אינה תואמת להם, יחד עם תינוק לדעתי, הרבה יוותרו מראש על ההרמה מהרכב לעגלה כי זה משקל כבד מאוד.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו