מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- חייבת עזרה בבחירת עגלהדנה06/11/2019
היי,
בשעה טובה אני בהריון , אחרי 4 ילדים ,זו כנראה תהיה הלידה האחרונה שלי...רוצה עגלה נוחה, יציבה, שנוסעת יפה גם בדרך לא אידאלית, בגלל שיש לי כאבים בידיים ממש מקווה למצוא גם עגלה שמתקפלת בקלות ולא צריכים להילחם איתה... היופי חשוב אבל לא ברמת הפוזה,אלא ברמה של לאהוב את העגלה....
לא מעוניינת גם להשקיע הרבה מאוד כי בכל זאת, לא מתכוונים להביא עוד ילדים אחרי זה בע"ה.
מתלבטת בין הסייבקס פריאם, סלסה של abc, סילבר קרוס סרףואולמ אפילו מאמי אנד פאפס...
אם יש לך המלצה על עגלה אחרת גם אשמח מאוד לשמוע...
תודה רבהההה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר06/11/2019שלום דנה,
אכן העגלות שציינת מתאימות מבחינת נוחות הניוד, לדעתי הסרף פחות, יש להם את הפיוניר שלדעתי עדיפה. החיסרון של סילבר קרוס בכל הדגמים שציינתי לדעתי זה הטיולון שלא מגיע לזווית שכיבה ישרה. כמוכן הסרף מאוד מסורבלת לקיפול לפי דעתי.
לגבי פריאם, לדעתי גם מאוד מסורבלת לקיפול, בעיקר יחד עם הטיולון וגם מאוד יקרה. לגבי מאמאס אנד פאפאס רק האוקרו עונה לדרישות היטב אבל היא מאוד כבדה.
הסלסה מעולה לדרישות גם בניוד והטיולון עם שכיבה מלאה. הקיפול יחסית נוח, באוקרו לדעתי טיפה יותר נוח כי אפשרי ביד אחת אבל אני לא חושב שקל להרימה ביד אחת כך שזה לא יתרון לדעתי.
לגבי המלצות אחרות, פג בוק ואניגלזינה אפטיקה, לדעתי הן פחות נוחות בניוד מהסלסה אך עדיין נוחות, נוחות לקיפול ולכן עונות טוב לדרישות ולדעתי עדיפות על הפריאם, אוקרו או דגמי סילבר קרוס.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה!!! ולגבי סלקל...
דנה07/11/2019תודה רבה על המענה המפורט!
הבנתי מדברים שהסלסה היא הכי מתאימה...
ומה לגבי סלקל?
מה דעתך על הסלקל עם אפשרות שכיבה של סייבקס באופן כללי? אני לא חושבת שהוא מתאים לעגלת סלסה... יש טעם לדעתך הסלקל כזה והאם יד כזה לחברות נוספות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר07/11/2019שלום דנה,
הוא דווקא כן מתאים לסלסה, גם לג'ואי יש סלקל כזה שגם מתאים לסלסה. אני באופן כללי פחות ממליץ עליהם.
הסיבות:
1. הם יקרים מאוד (למרות שהג'ואי נקרא אי לבל במבצע כעת). אני לא בעד השקעה גבוהה בסלקל מכיוון שמשך השימוש קצר והשלב הבא שהוא כיסא בטיחות, משך השימוש ארוך מאוד ולכן לדעתי שם עדיף להשקיע.
2. הסלקלים האלו סופר כבדים ולכן ההגדרה סל קל אינה תואמת להם, יחד עם תינוק לדעתי, הרבה יוותרו מראש על ההרמה מהרכב לעגלה כי זה משקל כבד מאוד.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)