התלבטות בין 2 סלקלים ומעבר לכסא בטיחות בהמשך

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• התלבטות בין 2 סלקלים ומעבר לכסא בטיחות בהמשך
    יום
    06/11/2019

היי(:
    אני מתלבטת בין קניה של Joie-i-Gemm ל- Maxi cosi mico.
    עבור שניהם אני אקנה בסיס איזופיקס.
    השאלה שלי היא האם הבסיס משמש גם אחר כך כבסיס לכסא בטיחות בשלבים מאחורים יותר?
    ואם כן איזה מוצר עדיף?
    תודה מראש!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תקני כסא בטיחות

גל
    07/11/2019

לדעתי עדיף לך לקנות כסא בטיחות ולא סלקל, אם אין ברירה אז לדעתי המקסי קוזי עדיף, בכל אופן אם את כבר קונה הייתי ממליץ לך לבדוק גם על האופציה להתקין כבר מערכות התראה לתינוק כמו שיש לכפתור, לצערי שמענו יותר מדי בשנים האחרונות על מקרים של שכחת תינוקות וזה ללא ספק יכול להציל חיים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    07/11/2019

שלום גל,

תודה על ההמלצה, יחד עם זאת אינך יודע את הצרכים של השואלת. לסלקל יש יתרונות שלכיסא בטיחות אין ולכן זה נטו שיקול שלה אם ללכת על סלקל או כיסא.
    לגבי מערכת התראה, גם שיקול של ההורים, כולם מודעים למערכות האלו. אגב אחד היתרונות של סלקל הוא חיבור לעגלה ולכן במקרים אלו הסיכוי לשכוח תינוק ברכב מאוד נמוך עד לא קיים.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    07/11/2019

שלום יום,

שניהם מדורגים באותו דירוג עם בסיס ולכן ההמלצה שלי לזול מבינהם.
    לגבי שימוש לכיסא בטיחות, בשניהם הבסיס משמש רק לסלקל, בכל אופן לא הייתי ממליץ לרכוש כיסא יעודי לבסיס מכיוון שיש כיסאות הרבה יותר בטיחותיים בשוק.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו