המלצות לעגלה של cielo sport line ועגלה של pali connection 4.0 האיטלקית

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• המלצות לעגלה של cielo sport line ועגלה של pali connection 4.0 האיטלקית
    לימור
    07/11/2019

אשמח לשמוע חוות דעת על עגלת סיילו דגם ספורט ליין ועגלת pali דגם קונקשיין 4.0 האיטלקית,
    מבחינת הגלגלים, נוחות, קיפול...
    תודה 😁

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם יש הבדל משמעותי בין סיילו רגיל לסיילו XL.?

סיון
    07/11/2019

הבנתי שהדגם שופר בבדים ובגלגלים
    אבל עד כמה זה עקרוני ? הבדל מורגש?
    אני קונה יד שניה
    ראיתי את הסיילו הרגיל והתלבטתי אם זה משמעותי

אם הייתי קונה בחנות מן הסתם לא הייתי מתלבטת וקונה את המשופר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    07/11/2019

שלום לימור,

הפאלי עם טיולון חד כיווני, שינוי המצבים עם שרוך ובגמר הקיפול הבד נשאר חשוף לעומת בד מכונס כלפי פנים בסיילו. אני חושב שאלו יתרונות גדולים של הסיילו ולכן נוטה להמליץ עליה יותר.
    בXL הגלגלים יותר גדולים, זה מקנה יציבות, נוחות ניוד עדיפה בדרך משובשת ובלאי נמוך יותר. מצד שני המשקל כבד יותר ובגמר הקיפול הXL מעט גדולה יותר.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המלצה על עגלה

לימור
    08/11/2019

היי קובי,
    אשמח לשמוע המלצה על עגלה שמתאימה לעיר, לאופציה לעלות לקומה 2 ללא מעלית, שתכנס לרכב קטן, קיפול ביד אחת או קיפול נוח, במחיר עד 3000
    תודה רבה (:

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    10/11/2019

שלום לימור,

לדעתי בייבי בוס טייגר עונה מעולה לדרישות שלך. היא קלה 8.6 ק"ג, מתקפלת ביד אחת ונכנסת בקלות לרכבים קטנים.
    בסגנון שלה יש את איזי ווקר צ'ארלי שיותר זולה אבל גם יותר בסיסית ולכן גם מעט יותר קלה.
    ספורטליין סיילו אשר זולה יותר אבל גם יותר בסיסית לדעתי ודווקא יותר כבדה מהטייגר.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה!

לימור
    12/11/2019

קובי, תודה רבה!
    חשוב לי להגיד שניסינו בחנות את הבייבי בוס וממש התלהבתי ממנה, נכנסה לנו לאוטו הקטן בלי בעייה, מאוד נוחה, שוקלת בחיוב לקנות אותה!!
    עזרת לי מאוד, שוב תודה (:

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו