טיולון דו כיווני או מגיל לידה

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• טיולון דו כיווני או מגיל לידה
    מור
    08/11/2019

שלום,
    ילדתי לפני שבועיים ויש ברשותי טיולון ג'ואי לייטרקס מהילד הקודם.
    אני מחפשת טיולון אחר - קל (הן כשהעגלה פתוחה והן במצב סגור וצריך להרים לאוטו), שינוי מצב שכיבה מגב העגלה (ולא כמו בגואי ששינוי מצב שכיבת העגלה נעשה מתחת לילד), קטן יותר בהשוואה לגואי (גם כאשר העגלה סגורה) ויציב.
    אשמח לשמוע מה מומלץ מבחינת טיולון דו כיווני ומה מומלץ מבחינת טיולון שאינו דו כיווני אך מאושר מגיל לידה.
    תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    08/11/2019

שלום מור,

לגבי טיולון דו כיווני, יש את סייבקס איזי טוויסט שאני פחות ממליץ.
    יש את בוגבו אנט שגם לדעתי יקרה ללא כל הצדקה.
    מבחינת טיולון חד כיווני יש את וייפר שדומה לג'ואי רק קל יותר, מעט קומפקטי יותר ולדעתי מעט יותר נוח לשנות בו מצבים.
    כל שאר האופציות הדו כיווניות זה עגלות עם אמבטיה שללא יהיו יקרות וגם כבדות או גדולות בהשוואה לג'ואי.
    מהחד כיווני כל השאר או יותר לכיוון טיולונים בסיסיים יותר או כאלו ששינוי המצבים עם שרוך, לדעתי זה אפילו פחות נוח מהג'ואי.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

מור
    08/11/2019

תודה.
    אז בשורה התחתונה, אתה ממליץ להישאר עם הג'ואי או ששווה לקנות את הוויפר?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    08/11/2019

שלום מור,

הייתי ממליץ לבודק את הוייפר אולי היא תהיה לך טובה יותר. אם תראי שאין שינוי גדול או שינוי לרעה אז אולי שווה להישאר עם הג'ואי.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו