כיסא בטיחות של גרקו

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• כיסא בטיחות של גרקו
    מיכל
    09/11/2019

שלום,

אני רוצה לקנות כיסא בטיחות של גרקו שמתאים מגיל 0. המליצו לי ב1 החנויות על גרקו extend2fit בטענה שההבדל בינו לבין גרקו 4ever זה שהוא עד משקל 30 ק"ג ולא 45 ק"ג והמחיר נמוך יותר משמעותית.

אשמח לדעת מה דעתך על שני הסוגים? הבנתי שיש גם דגמים שונים של גרקו 4ever איזה מהם הכי מומלץ?
    הדברים שחשובים לי הם- בטיחות ומבחני ריסוק, מגיל 0, נוחות תפעול, אפשרות לכביסה.
    עד 30 ק"ג נשמע לי מספיק..

תודה ענקית מראש!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כיסא בטיחות של גרקו

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    10/11/2019

שלום מיכל,

שניהם עד 30 ק"ג. ההבדל שבפוראבר ניתן לנתק את הרצועות לאחר מכן והוא הופך לבוסטר עד 45 ק"ג. עלות של בוסטר אינה יקרה ובוסטרים תופסים פחות מקום ברכב ולכן אני לא בעד כיסא משולב כמו הפוראבר. בפוראבר הטרו שילד זו הגרסא המתקדמת ביותר.
    בשאר הדברים הם יחסית זהים, נוחות התקנה, חגירה, שליפה לכביסה. לאקסטנד יש יתרון שיותר נוח לתינוק לשבת נגד הכיוון עד גיל שנתיים (הרבה יותר בטיחותי) אם כך תרצו (יש גם פוראבר אקסטנד טו פיט).

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו