עגלה לילד שני - המלצה

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• עגלה לילד שני - המלצה
    לורה
    14/11/2019

שלום קובי. מחפשת עגלה, סלקל ואמבטיה, שתהיה טובה ולא יקרה, יש חיה כזו? טיולון מעדיפה לקנות בנפרד בהמשך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עגלה לילד שני - המלצה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    15/11/2019

שלום לורה,

יהיה לי יותר קל לענות אם אדע מה התקציב.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עגלה לילד שני-המלצה

לורה
    15/11/2019

מכיוון שמדובר רק על סלקל ואמבטיה, ששניהם לא לטווח מאוד ארוך, לא רוצה להשקיע הרבה אבל יש מלא עגלות, כך שאין לי כיוון מרוב היצע. חשוב לי שיהיה נוח לבייבי וגם לי, קל לחיבור ברכב, לא מאוד כבד (וגם לא קל מידי, בעבר היה לי טיולון של יויו וממש הרגשתי שזה עגלת צעצוע). לא רושמת מחיר כי זה לא בעיה של תקציב אבל ההגיון אומר שחבל להשקיע המון כסף לסלקל ואמבטיה בלבד ובהנחה שלא יהיה לי עוד צורך לעגלה בעתיד

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    16/11/2019

שלום לורה,

עדיין קשה לי לענות.
    אפשר ללכת על סירקל ראבנה שנמכרת באזור ה-1000 ש"ח (ללא סלקל) ויחד עם סלקל לדעתי נותנת את התמורה הכי טובה היום.

אם מתפסים בתקציב יש את סולה 2 וכרום של ג'ואי, שתיהן לדעתי פחות טובות מהסירקל.
    יש את ספורטליין סיילו שיותר קלה ופרקטית אך פחות מרופדת ומרווחת מהסירקל, גם פחות נוחה לניוד. היא יקרה משמעותית כמעט כפול (תלוי במבצעים).

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו