איזו בוגבו הכי מתאימה לנו

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• איזו בוגבו הכי מתאימה לנו
    יערה
    14/11/2019

היי קובי! קנינו את הבוגבו בי חמש ועכשיו קצת מתחרטים. רציתי את אחת הגדולות, פוקס או קמיליון כי אני 1.72, אבל בחנות אמרו שהמצב שכיבה משאיר את הילד עם רגליים באויר ונבהלתי. אחרי שקראתי שזה מנח פיזיולוגי וטבעי לתינוק והתייעצתי עם חברה שאמרה שלתינוקת שלה זה מאוד נוח התחלתי לחשוב על זה שוב. עכשיו אני לא יודעת להחליט אם להשאיר את הבי או אם להחליף לאיזו מהן להחליף כשהשיקול הוא בעיקר גובה. מבחינת בגאז׳ זה לא בעיה וגם מבחינת המשקל כי אנחנו גרים בבניין עם מעלית ולא מתכננים להעלות אותה הביתה כל הזמן אלא להשאיר באוטו. לפי שיקולים אלו מה היית ממליץ? תודה רבה מראש!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    איזו בוגבו הכי מתאימה לנו

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    15/11/2019

שלום יערה,

לגבי הזווית, אכן יש לה יתרונות. מניסיוני (כמשווק איי.בי.סי דיזיין) העגלות ששיווקנו עד 2018 היו עם הזווית כמו בקמיליון או פוקס. היה אחוז מאוד קטן של הורים שטענו שלא נוח לתינוקות. בשכיבה מלאה האחוז הזה לא קיים לכן זה גם אינדיבדואלי אם נוח לתינוק או לא. בכל מקרה לדעתי הפוקס יותר מתקדמת מהקמיליון ולכן אני נוטה להמליץ עליה יותר, היא גם יותר גבוהה באמבטיה ובטיולון. השיקול שצריך לקחת בחשבון שבשלב הטיולון הבי הרבה יותר נוחה מהן ופרקטית ולכן לדעתי מיותר להשקיע רק עבור תקופת האמבטיה.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו