התלבטות על עגלות מה הכי מומלץ

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• התלבטות על עגלות מה הכי מומלץ
    PTR
    25/11/2019

היי אשמח לקבל המלצות
    הייתי בכל כך הרבה מקומות ובכל מקום הציעו לי עגלות שונות

אני אהבתי ממש את העגלה של ABC הדגם סלסה 4
    אשמח לקבל עלייה היתרונות / חסרונות

מיוס2 של חברת סייבקס

ארמדילו פליפ

פג פרגו אשמח גם לשמוע עלייה ועל איזה דגם מומלץ

ובין הקבוצה הזאת אשמח לדעת מה הכי מומלץ

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    25/11/2019

שלום,

ראשית יש הסלסה שונה לחלוטין מהמיוס או הארמדילו. לכן מאוד תלוי מהן הדרישות שלכם.
    בסלסה יש דגש על נוחות התינוק באמבטיה וטיולון סופר מרווחים עם גגונים ענקיים ודגש על נוחות ניוד (גלגלים גדולים עם מערכת קפיצים ייחודית).
    במיוס יש דגש על נוחות ההורה וזה מתבטא במשקל קל של העגלה 8.8 ק"ג לשלדה + טיולון לעומת 11.9 בסלסה. כמוכן הקיפול יותר קומפקטי ומתאפשר ביד אחת, לכן מאוד תלוי מה סדר העדיפויות שלכם.
    לדעתי אם יש תנאים (בניין עם מעלית, קומת קרקע, רכב עם תא מטען סביר) אז אני אישית תמיד בעד נוחות התינוק קודם כל (אני אישית גם יעדיף את נוחות התינוק גם אם אין תנאים נוחים).

הפליפ לדעתי נופלת באמצע כי היא שוקלת כמעט כמו הסלסה ומרווחת כמו המיוס (כלומר לא הכי) אבל בניוד היא עדיפה על המיוס.

לפג יש את הבוק שמרווחת מאוד כמו הסלסה, לדעתי פחות נוחה לניוד ובלימת זעזועים אך מעט יותר נוחה בקיפול.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו