מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- מחפשת המלצה על טיולוןשירלי פרי עילם27/11/2019
הי,
אני מחפשת טילון, מיועד לילדה שלישית, כך שצריכה אותו שנה וחצי קדימה.
מחפשת טיולון שיתאים להליכה עירונית בעיקר, מאד חשוב לי היציבות כי לפעמים אחים גדולים יקחו אותה, הצללה רצינית וסל נח.
תקציב של עד 800 ש"ח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מוסיפה עוד פרמטרים
שירלי פרי עילם27/11/2019חשוב לי גם ששינוי הזווית של הכסא לא תהיה עם שרוך.
ושהריפוד יהיה איכותי בעיקר לקיץ כשמזיעים.
דרך אגב, עם הגדולים היה לנו פג פרגו si ומאד אהבנו, החסון היחיד שלה זה שיש לה 2 ידיות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר28/11/2019שלום שירלי,
לדעתי ספורטליין וייפר עונה באופן הכי טוב לדרישות.
נוחות הניוד דומה לSI רק שהיא בעלת ידית אחת, יש לה סל גדול, גגון ענק שזה יחסית נדיר לטיולונים בסגנון. שינוי המצבים עם לחצן והיא בתקציב.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התגובה, ורק עוד שאלה קטנה
שירלי פרי עילם28/11/2019קראתי מחלק מהאנשים שקנו אותה, שהיא מאבדת שליטה מהר, כלומר עלולה להתגלגל במהירות אם לא שמים מיד מעצור.
ידוע לך משהו על זה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר28/11/2019שלום שירלי,
לא מכיר. אבל כל העגלות האלו קלילות והוייפר עם גלגלים מעט גדולים מהממוצע מה שאומר שיכולת הניוד שלה טובה, חלק מהחיסרון של עגלות בעלות יכולת ניוד טובה ומשקל קל זה שבמדרון אפילו קטנטן הן נעות ולכן חייבים לנעול.
זה דבר יחסית נפוץ בהרבה עגלות או טיולונים. אני לא הייתי דואג מזה כי האלטרנטיבות אלו עגלות שיהיה יותר קשה לנייד/לדחוף.
בברכה,
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההלכתי לחנות
שירלי01/12/2019ואכן, אחרי סיור וניסיון של כמה טיולונים. החלטתי לרכוש את הספורטליין וייפר, אמנם הכסא מעט צר, אבל בשאר הפרמטרים נראה שזה מה שאני מחפשת.
תודה על ההמלצה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)