מחפשת המלצה על טיולון

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• מחפשת המלצה על טיולון
    שירלי פרי עילם
    27/11/2019

הי,
    אני מחפשת טילון, מיועד לילדה שלישית, כך שצריכה אותו שנה וחצי קדימה.
    מחפשת טיולון שיתאים להליכה עירונית בעיקר, מאד חשוב לי היציבות כי לפעמים אחים גדולים יקחו אותה, הצללה רצינית וסל נח.
    תקציב של עד 800 ש"ח.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מחפשת המלצה על טיולון

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מוסיפה עוד פרמטרים

שירלי פרי עילם
    27/11/2019

חשוב לי גם ששינוי הזווית של הכסא לא תהיה עם שרוך.
    ושהריפוד יהיה איכותי בעיקר לקיץ כשמזיעים.

דרך אגב, עם הגדולים היה לנו פג פרגו si ומאד אהבנו, החסון היחיד שלה זה שיש לה 2 ידיות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    28/11/2019

שלום שירלי,

לדעתי ספורטליין וייפר עונה באופן הכי טוב לדרישות.
    נוחות הניוד דומה לSI רק שהיא בעלת ידית אחת, יש לה סל גדול, גגון ענק שזה יחסית נדיר לטיולונים בסגנון. שינוי המצבים עם לחצן והיא בתקציב.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התגובה, ורק עוד שאלה קטנה

שירלי פרי עילם
    28/11/2019

קראתי מחלק מהאנשים שקנו אותה, שהיא מאבדת שליטה מהר, כלומר עלולה להתגלגל במהירות אם לא שמים מיד מעצור.
    ידוע לך משהו על זה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    28/11/2019

שלום שירלי,

לא מכיר. אבל כל העגלות האלו קלילות והוייפר עם גלגלים מעט גדולים מהממוצע מה שאומר שיכולת הניוד שלה טובה, חלק מהחיסרון של עגלות בעלות יכולת ניוד טובה ומשקל קל זה שבמדרון אפילו קטנטן הן נעות ולכן חייבים לנעול.
    זה דבר יחסית נפוץ בהרבה עגלות או טיולונים. אני לא הייתי דואג מזה כי האלטרנטיבות אלו עגלות שיהיה יותר קשה לנייד/לדחוף.

בברכה,

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הלכתי לחנות

שירלי
    01/12/2019

ואכן, אחרי סיור וניסיון של כמה טיולונים. החלטתי לרכוש את הספורטליין וייפר, אמנם הכסא מעט צר, אבל בשאר הפרמטרים נראה שזה מה שאני מחפשת.
    תודה על ההמלצה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו