סילבר קרוס ווינג טיולון טוב ואמין?

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• סילבר קרוס ווינג טיולון טוב ואמין?
    טל
    28/11/2019

מחפשים טיולון טוב ואמין וממבט ראשון הסילבר קרוס ווינג נראה לא רע.
    האם הוא מומלץ? האם יש אלטרנטיבות טובות יותר (בהנחה שאין בעיה של מחיר)? מה החסרונות שלו?
    ראיתי שיש מבצע על הספורליין וייפר במחיר נמוך משמעותית והיא מומלצת כאן הרבה.. איך הם בהשוואה אחד לשני?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    28/11/2019

שלום טל,

הווינג מאוד איכותי, דומה לו מאוד יש את איזי ווקר XS.
    הוייפר מעבר למחיר הזול מציע מושב ששינוי המצבים בו לא עם שרוך, לדעתי מנגנון הרבה יותר נוח.
    מצד שני הויפר כבד יותר וגדול יותר לאחר הקיפול.
    אם אין בעית תקציב ושינוי מצבים עם שרוך לא קריטי, הייתי ממליץ לבדוק את ארגו מטרו או מקלארן אטום, כמוכן גם בייבי זן יויו, שלושתם טיולונים מעולים אך יחסית יקרים.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פרטים נוספים

טל
    28/11/2019

אולי הייתי צריך להוסיף שיקולים נוספים:
    חשוב לנו שהגגון יהיה גדול ויהיה ניתן להגיע למצב שכיבה (או כמעט שכיבה). לדוגמא הארגו מטרו נראה טיולון רציני אבל שחסר גגון גדול וזווית שכיבה לא גדולה.
    האטום והיויו נראים איכותיים וסופר קלים, אבל כנראה זה בא לידי ביטוי ביציבות ובנוחות של התינוק (?)

בהניתן השיקולים האלה, יחד עם זה שאנחנו מעדיפים את נוחות התינוק על משקל סופר קל (כמובן שעדיין יהיה משקל נורמלי של טיולון ולא של עגלה משולבת) - מה מבין האפשרויות האלה אתה הכי ממליץ? עקב המבצעים בסופש המחירים פחות או יותר (כולל הויינג) הם אותו הדבר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    28/11/2019

שלום טל,

היויו לא נשכב מלא ולכן פחות תואם את הדרישות. דווקא הארגו כן שוכב יחסית טוב וכמעט ישר ואכן הגגון יחסית קטן, זו בעיה ידועה בכל הטיולונים. המקלארן קל, שוכב מעולה, גגון סביר, אין בעיית יציבות שאני מכיר.
    הווינג כמו שציינתי מעולה ודומה לו יש את איזי ווקר XS שסביר שיהיה גם בהנחה בשילב כי הם היבואנים.
    מעבר לזה, ההמלצה שלי פשוט להתנסות בכל אחד, להושיב את התינוק, להשכיב, לטייל בחנות ומחוצה לה, לנסות לתפעל ולקפל לבד ואז לקבל החלטה מה נכון לכם ולתינוק.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו