בעיית אמבטיה קטנה מדי

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• בעיית אמבטיה קטנה מדי
    אבי
    07/12/2019

תינוקות בת כמעט 4 חודשים. גדולה יחסית. כרגע אנחנו עם ארמדילו ומאוד מרוצים ממנה הבעיה היחידה היא האמבטיה שהיא מאוד קטנה. אנחנו נכנסים לחורף והייתי שמח להשאיר אותה כמה שיותר באמבטיה אבל בארמדילו היא כבר תופסת את כל האמבטיה (לאורך ולרוחב) מחפשים לקנות עגלה יד 2 עם אמבטיה בלבד רק לחורף כלומר שתחזיק עד גיל חצי שנה. אחכ נמכור אותה. שאלתי היא האם יש אמבטיה מספיק גדולה שתחזיק עד לגיל חצי שנה?האם להעביר לטיולון בגיל 4 חודשים זה לא מוקדם מדי? איזו אמבטיה אתה ממליץ לחפש?אין לנו בעיות עם משקל או גודל. רק שתהיה עגלה שאפשר למצוא ביד 2. תודה!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיית אמבטיה קטנה מדי

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    08/12/2019

שלום אבי,

אכן מדובר באמבטיה צרה (יחסית), יש את איי.בי.סי דיזיין סלסה, פג פרגו, אינגלזינה ובבה קאר, כולן עגלות גדולות ולכן האמבטיות רחבות יותר בכ- 5 עד 6 ס"מ מהארמדילו.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בעיית אמבטיה קטנה מדי המשך

אבי
    08/12/2019

היא לא רק צרה היא גם נראת על פניו גם קצרה יותר. לפחות בהשוואה לאמבטיות אחרות שאני רואה (השוותי לפג ולאויסטר) ממה שאני מבין הבדל של 3 סמ הוא משמעותי ומקנה לי לפחות עוד חודש וקצת (קצב צמיחה ממוצע לתינוק לחודש) יש לי אפשרות להביא בייבי גוגר יד 2 במחיר מאוד מפתה.. האם לדעתך זו אמבטיה מספיק גדולה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    10/12/2019

שלום אבי,

אכן האמבטיה גם יחסית קצרה. כפי שאני מציין תמיד, זה המחיר של מוצר קומפקטי בדרך כלל. האמבטיה של הג'וגר יחסית מרווחת, בתור טיולון אני פחות ממליץ, היות וזה רק לתקופת האמבטיה נראה שזו אופציה טובה.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו