מחפשים המלצה לטיולון מתקפל בנוחות וקל לנשיאה וגם מאסיבי ונוח לניוד

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• מחפשים המלצה לטיולון מתקפל בנוחות וקל לנשיאה וגם מאסיבי ונוח לניוד
    רוני
    08/12/2019

שלום ותודה מראש על העזרה!
    מתלבטים לגבי טיולון. נשמח שהקיפול יהיה נוח וגם שלאחר הקיפול יהיה קל לשאת אותו/שלא יתפוס הרבה מקום ברכב, אבל זה רק במסגרת עוד שיקולים (כמו שכיבה מלאה וניוד נוח)

כל מה שראיתי הוא עם גלגלים קטנים, מה שמפחיד אותי שמדובר בעגלות צעצוע כאלה שמתאימות רק להליכות בעיר.

בנוסף, לי שיקול של תקציב ואשמח להשקיע במשהו ששווה את ההשקעה... (לעומת זאת, לא מחפשת דוקא משהו "שיקי" והמילה האחרונה מבחינת העיצוב שהרבה פעמים המחיר היקר הוא קצת על זה).

ראיתי פה באתר המלצות על מקלארן אטום, יויו, סייבקס טויסט וגם על ארגו מטרו (שאני חוששת שהוא חדש וקשה לדעת מספיק עליו), אשמח לשמוע מה ההבדלים וכמובן אם יש לך המלצות נוספות אשמח לשמוע.
    המון המון תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    08/12/2019

שלום רוני,

חייבים לקחת בחשבון שהיחס של משקל קל וקיפול קטן בא על חשבון דברים אחרים כמו גלגלים קטנים, מושב צר, גב עם שרוך וכו'. אין דרך לעשות מוצר קל מבלי לצמצם דברים.
    הארגו מציע גלגלים מעט יותר גדולים מהממוצע ומושב מרופד תומך יותר מהשאר. המקלארן לדעתי גם מאוד נוח לניוד וכנ"ל היויו. הטוויסט לדעתי פחות מוצלח מה-4 ומציע רק יתרון אחד שהמושב פונה אלייך.
    סה"כ אלו הדגמים המובילים כיום לדעתי.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חידוד

רוני
    08/12/2019

תודה רבה על התשובה וסליחה שאני ממשיכה עם שאלות.

אני מתחילה לחשוב שאולי עדיף לתת פחות משקל למאפיינים שמשתמשים בהם פחות ביום יום ולתת את הדגש יותר למה שמורגש בשימוש יומיומי כמו נוחות ניוד (גם בדרכים קצת משובשות) ובולמי זעזועים שיוצרים "חווית נסיעה" מוצלחת ופחות על קיפול (אנחנו לא טסים כל יומיים וגם לא כל חודשיים...) ושינוי מצבים (על אף שגם זה חשוב מאוד, פשוט אין ברירה אלא לוותר על משהו).

אז אשמח שוב אם תוכל למנות אלה דגמים עונים על החידוד הזה...

עוד שאלה, עד כמה פגוש הוא משמעותי?
    וגם, ראיתי שבאטום הברקס נמוך ויכול 'להיתקע' כשעולים מדרגות, זה משמעותי?
    שוב, אין בעיה של תקציב, מחפשים משהו אמין ששווה את המחיר.
    המון תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    10/12/2019

שלום רוני,

לדרישות האלו הטיולונים לא תואמים. עגלה קומפקטית תענה טוב יותר לדרישות, עגלות כמו בייבי ג'וגר סיטי מיני, ביבה טאיטאי, ג'ואי מייטרקס ועוד. הן גדולות וכבדות ביחס לטיולון אבל ביחס לעגלות הן קלות וקומפקטיות יותר, כלומר הן די באמצע.
    פגוש לדעתי לא קריטי, אין לו ערך בטיחותי והוא בעיקר לנוחות התינוק כי הם אוהבים לאחוז בו.
    לגבי האטום, אני בכלל לא ממליץ לעלות מדרגות עם עגלה, זה הגורם מספר אחת לבלאי גובה עד קריסת העגלה. הברקס באטום הוא פחות הבעיה יותר הגלגלים הקטנים.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו