מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- עגלה לעיר ולשטח עם בולמי זעזועיםמורן09/12/2019
הי קובי!!
אני מעוניינת בעגלה עם בולמי זעזועים טובים.
אני רצה בין 5 ל10 קילומטר, אומנם אני גרה בעיר אבל כשרצים בפארק צריך עגלה עם תמיכה גבית ובולמי זעזועים טובים.
אשמח שהעגלה תהיה נוחה לקיפול וקלה יחסית אנחנו גרים בחו"ל וטסים המון אז שיהיה נוח לטיסות.
המליצו לי על גולס או בוגאבו פוקס מה דעתך עליהן?
ולגבי סלקל.. יש סלקל איכותי וטוב שנשכב ל180 מעלות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר10/12/2019שלום מורן,
ראשית בישראל לא נמכרות עגלות המיועדות לריצה!
ג'ולס לא נמכרת בישראל, לדעתי העגלות שלהן מתאימות יותר לאירופאים ופחות לארץ. הפוקס כמו רוב דגמי ג'ולס מגיעה עם טיולון שלא נשכב למצב שטוח אבל בניגוד לעגלות ג'ולס היא מאוד קלה במשקל. מצד שני מאוד מסורבלת לתפעול וקיפול.
לגבי חו"ל כל העגלות זהות מבחינה זו, מוסרים בעליה למטוס כך שאין הבדל גדול אבל מה שכן, בפוקס לדוגמא צריך לפרק את הטיולון טרם הקיפול ולכן זה גם מסרבל וגם בעייתי יותר באיסוף העגלה לאחר הטיסה (אלא אם שמים בתיק ייעודי).
הייתי ממליץ לבדוק את איי.בי.סי דיזיין סלסה שנוחה לניוד ועם מערכת קפיצים ייחודית, טיולון עם שכיבה מלאה וקיפול יחסית נוח יחד עם מושב הטיולון. כמוכן אפשר לשקול גם את אינגלזינה אפטיקה ופג בוק אבל שתיהן מגיעות מערכת קפיצים מאוד בסיסית.
בנוסף כן הייתי ממליץ לרכוש עגלה ייעודית לריצה, אלו בדרך כלל עגלות 3 גלגלים (עם גלגלים גדולים ולרוב גלגלי אוויר לבלימת זעזועים טובה יותר) ולרוב לא מגיעות עם אמבטיה, גם אם כן אז הטיולון חד כיווני, לדעתי ולפי מחקרים רצוי שהתינוק יהיה מולכם עד גיל שנה + ולכן אני ממליץ לרכוש עגלות אלו כעגלה שנייה ולא כראשית. בארה"ב הן יחסית זולות אולי גם דרך אמזון שכרגע שולחים חינם לישראל חלק מהמוצרים (תצטרכו להוסיף מע"מ למחיר המוצג באמזון, זה מחושב אוטומטי לפני התשלום). גם לבייבי ג'וגר יש דגמים כאלו ולברייטקס תחת המותג בוב. יש גם את מאונטיין באגי שעושים דגמים כאלו.
לגבי סלקל, לדעתי סלקל נשכב הוא מוצר מיותר! א. לא ניתן להשכיב ברכב רק בשימוש על העגלה. ב. המשקל שלהם כלכך כבד שיחד עם תינוק, לרוב הנשים יהיה סופר קשה להרים.
ג. הם סופר יקרים וסלקל משמש לתקופה מאוד קצרה.
הייתי ממליץ להתמקד בסלקלים בטיחותיים ללא שכיבה ולא להשתמש מעבר לנסיעות ברכב, זה גם לא נוח לתינוקות, גם לא בריא וגם עלול לסכן חיים (בשהיות ארוכות).
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעגלה לעיר ולשטח
מורן10/12/2019הי קובי תודה על התשובה המהירה!
אנחנו גרים בארופה וכאן כולם ממליצים על גולס או icandy או בוגבו אני מאוד מתלבטת בין שלושתם אשמח שתעזור לי לבחור את הנכונה ואם יש משהו אחר שנראה לך נכון יותר אשמח לשמוע.
על הABC שאמרת לא שמעתי ולא מצאתי כאן אבל אולי אפשר להזמין און ליין
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעגלה לעיר ולשטח
מורן11/12/2019שכחתי להוסיף את שמות הדגמים.. icandy lime
Joolz hub, bugaboo .
fox.
אם יש משהו בקטגוריה הזאת שנראה לך יותר טוב אשמח לשמוע תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר11/12/2019שלום מורן,
כשרשמת ג'ולז די הבנתי, זה אחד המותגים הכי נמכרים באירופה. בארה"ב לא התרומם וכשל בישראל למרות שלהבנתי יעשו כאן סיבוב שני בשנה הבאה.
לגבי ABC, באיזו מדינה אתם? אם המליצו על ICANDY סביר שבאנגליה כי מלבד אנגליה היא לא נמכרת טוב בעולם וגם בישראל ניסו פעמיים ולא צלחו.
לדעתי האיי קנדי יותר פרקטית בתפעול מהבוגבו והג'ולז משתיהן אבל היתרון של בוגבו הוא משקל קל יחסית. ג'ולז HUB הוא הדגם "הקטן" של המותג. הוא שוקל 11 ק"ג (קילו יותר מבוגבו), היתרון שהוא יחסית נוח לניוד ובניגוד ל-2 הדגמים שציינת, לטיולון שלו יש מצב שכיבה ישר ולא שקע, הדגם הקטן מתקפל לגודל קטן ויחסית בנוחות.
מצד שני החיסרון של קטן הוא הטיולון שמאוד קטן ויחסית צפוף לדעתי בטח ובטח במזג האוויר קר עם לבוש עבה. לדעתי אם מגיעים למשקלים של 11 ק"ג כבר עדיף ללכת על העגלות המרווחות יותר שציינתי פג בוק, אינגלזינה אפטיקה, איי.בי.סי דיזיין סלסה. אם תמקדי אותי היכן אתם גרים אולי אוכל לתת עוד אופציות.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)