מתלבטת ומחפשת עגלה עד 1500 שח

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• מתלבטת ומחפשת עגלה עד 1500 שח
    אורלי
    22/12/2019

קובי שלום, מחפשת עגלה לא יקרה , ראיתי מספר אופציות , הייתי ממוקדת על בייבי ג'וגר ואז לאחר ששוחחתי עם מספר בנות הבנתי שהיא כבדה בעוד המגמה היום לעגלות קלות . אני עם מעלית ותא מטען סביר ( טויטה)
    ראיתי את הג'ואי כרום
    בבה קומפורט
    מה עדיף ? אשמח לדעתך אם יש לך עוד עגלות מומלצות
    תודה וחג שמח

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    22/12/2019

שלום אורלי,

דווקא הג'וגר נחשבת קלה יחסית, יותר קלה מהג'ואי לפחות.
    כמוכן היא יותר קומפקטית, אני אישית פחות ממליץ עליה כי הטיולון חד כיווני, אין מדרך רגליים מתכוונן ושינוי המצבים עם שרוך, מנגנון שלדעתי פחות נוח מלחצן.
    לגבי בבה קונפורט, הדגמים שנמכרים בארץ מאוד מיושנים.
    אם המשקל והגודל יהיו לך טובים אז אני ממליץ על הג'ואי כרום ובנוסף לה על מאמאס אנד פאפאס סולה.
    אם רוצים קל וקומפקטי יותר ומוכנים למתוח את התקציב לאזור של 2000 יש את ספורטליין סיילו ובייבי מונסטרס מרלה המרלה קלה יותר בקילו.
    אם מוכנים למתוח ל-2200 יש את בייבי בוס בובקט שהיא עוד יותר קלה מהמרלה וגם יותר נוחה לניוד לדעתי, בעיקר ככל שהדרך משובשת. כל שלושת העגלות האחרונות שציינתי קומפקטיות יותר מהכרום או הסולה כאשר המרלה והבובקט גם יותר קלות.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו