טיולון לתינוק קטן עם קיפול קל

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• טיולון לתינוק קטן עם קיפול קל
    שרון
    24/12/2019

הי, ילד שלישי. טיולון הבייבי ג'וגר מהאחים הגדולים כבר עשה את שלו (האמבטיה עוד סבירה וכרגע בשימוש) ...מחפשת טיולון נוח שמתאים לגיל קטן 4/5 חודשים שיהיה עם קיפול קל, קליל אך יציב, עם שכיבה כמעט מלאה אבל כדאי גם מתיישר למצב ישיבה לשלב מאוחר יותר. האם יש משהו מומלץ ולא קורע את הכיס? טיולון שצריך לשמש לפחות לשנה שנתיים...תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    25/12/2019

שלום שרון,

במחירים הסבירים באזור ה-800 יש את מאמ טיקטק וספורטליין וייפר שלדעתי מומלצים ונוחים.
    יש זולים מהם אך לדעתי פחות מוצלחים והפער לא גדול.
    יש יקרים מהם שנותנים טיפה ערך מוסף אך השניים שהמלצתי בהחלט מספקים את הדרישות.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך לשאלה

שרון
    25/12/2019

תודה רבה על התגובה. באמת התלבטתי לגבי המאמ טיק טק. אין איתו בעיה בגיל כזה צעיר (4 חודשים) ? הבן שלי מאוד מאוד גבוה ולא אוכל ל"משוך" עוד הרבה באמבטיה...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    25/12/2019

שלום שרון,

יש לו שכיבה מלאה, אני אישית ממליץ על טיולונים מעל גיל שנה בגלל שלדעתי ולפי מחקרים רצוי טיולון דו כיווני. אם בכל זאת הולכים על חד כיווני, למרות שהטיקטק מתאים אני ממליץ לנסות למשוך ולעבור בגיל חצי שנה.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ווואו

שרון
    25/12/2019

מעל גיל שנה? אז מה עושים עד אז? הוא עוד לא בן 4 חודשים ומגיע מקצה עד קצה באמבטיה של הבייבי ג'וגר... אם הייתי משקיעה יותר כסף יש טיולונים יותר מתאימים? תודה רבה רבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    27/12/2019

שלום שרון,

לצערי יותר מדובר בעגלות ולכן אם אין ברירה אז הייתי ממליץ להמתקד בוייפר או בטיקטק. להשקיע בעגלה זה כבר להגיע לסכומים שקרובים ל-2000 ש"ח עם סבירות שבעתיד תרכשו עוד טיולון.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו