עזרה בבחירת עגלה נוחה וקלה לקיפול

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• עזרה בבחירת עגלה נוחה וקלה לקיפול
    הדס
    25/12/2019

שלום קובי,
    אשמח לקבל המלצה לגבי עגלה,
    חשוב לי שתהיה נוחה לתינוק וגם נוחה וקלה לקיפול, עדיפות לקיפול שיהיה באמת ביד אחת..
    חשובה לי גם איכות הבד והאם ניתן בקלות לפרק את כל החלקים לכביסה.
    כרגע ההתלבטות העיקרית שלי היא בין ספורטליין סיילו לבין בייבי ג'וגר סיטי מיני 4 גלגלים.
    אשמח לשמוע קצת יתרונות/חסרונות על כל אחת מהן.
    ולהבין מה ההבדל בין ספורטליין סיילו לסיילו xl.
    תודה מראש!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פרט חשוב נוסף

הדס
    25/12/2019

פרט חשוב נוסף, בגאז' הרכב שלנו לא גדול (יונדאיי i20) האם שני הסוגים מתקפלים לגודל קטן מספיק בשביל להיכנס בבגאז' הזה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    25/12/2019

שלום הדס,

לדעתי הספורטליין הרבה יותר מתקדמת. במשקל הן די זהות וגם ביכולת הניוד, גם בגודל לאחר הקיפול, שתיהן די זהות ונכנסות ברוב המוחלט של הרכבים, כולל קטנים. מכאן יש לספורטליין יתרון בטיולון דו כיווני, מדרך רגליים מתכוונן, שינוי מצבים עם לחצן ולא שרוך, בגמר הקיפול הבד מכונס כלפי פנים מה ששומר עליו סטרילי ונקי.
    שתיהן מתקפלות ביד אחת עם מנגנון יחסית דומה, בבייבי ג'וגר זה מעט יותר נוח אך לא הבדל רציני בכלל לדעתי.

הייתי גם ממליץ לבדוק עגלות דומות לספורטליין של המותג בייבי בוס, לדעתי נוחות יותר לניוד וגם מעט יותר קלות במשקל. כמוכן לדעתי המושב יותר תומך כי הוא יצוק מפלסטיק.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

הדס
    25/12/2019

תודה רבה על התשובה המהירה ועל הפירוט.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו