המלצה לעגלה לגיל 3 חודשים

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• המלצה לעגלה לגיל 3 חודשים
    רות
    31/12/2019

שלום, בתי בת 3 חודשים וכרגע אנחנו משתמשים באינגליזינה טרילוג'י בת 6 שנים שמרגישה כבר רעועה ומנגנון הקיפול שלה נשחק. אנחנו מעוניינים לרכוש עגלה חדשה, קלת משקל וקלה לקיפול, יציבה, נוחה לניווט, טיולון עם שכיבה מלאה ללא שרוך משיכה ועדיפות לדו כיווני בתקציב של כ-2000₪. מתלבטים בין בוגבו בי/סייבקס מיוס ביד שניה, או להמתין מעט ולרכוש טיולון חד כיווני קליל כמו מאמ טיק טק פלוס. האם טיולון כזה יציב מספיק להחזיק תיק עגלה עמוס יחסית? האם מתאים לגיל 4-5 חודשים? האם יש טיולונים נוספים שמתאימים? תודה על העזרה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    המלצה לעגלה לגיל 3 חודשים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    01/01/2020

שלום רות,

באופן טבעי בגלל המשקל הקל והגלגלים הקטנים, הטיולונים פחות יציבים מעגלות. לפי דעתי ולפי מחקרים מומלץ שהתינוק יהיה מול ההורה עד גיל שנה+ ולכן רצוי עגלה עם טיולון דו כיווני. לדעתי אם תקנו כזו עגלה מיוס או בי או עגלה חדשה יש סיכוי של יותר מסביר שתרכשו עוד טיולון בעתיד. ההורים בשלב מסוים כן יעדיפו את הקלילות והקלות של טיולון יחד עם קיפול מאוד קומפקטי. אני אישית לגיל הזה יותר ממליץ על עגלה. כמוכן אפשר לבדוק עגלות כמו ספוטליין סיילו, בייבי מונסטרס מרלה ובייבי בוס בוקט, כולן סביב ה-2000 ש"ח ולא נופלות מהבוגבו או הסייבקס ברמה לדעתי. בעיקר הבובקט.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלת המשך..

רות
    01/01/2020

תודה על התשובה המהירה!
    במידה ואכן נחליט לרכוש עגלה חדשה, על איזה דגם אתה ממליץ? מיוס/בוגבו בי או אולי איזיווקר צ'ארלי? קצת חוששים לרכוש עגלה ממותג לא מוכר, ללא המלצות וחוות דעת.. חשוב לנו שתהיה קלה אך יציבה ושתוכל לשמש גם אחרי גיל שנה.
    והאם בכל זאת קיימים טיולונים חזקים, יציבים ונוחים לניוד שמתאימים מגיל 4-5 חודשים?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    01/01/2020

שלום רות,

לגבי מותג לא מוכר, הנטייה שלי גם לא ישר להמליץ וכל הדגמים שהמלצתי (למעט המרלה) כבר מעל לשנה בשוק והתגובות לגביהן מאוד חיוביות (אמנם אין הרבה ברשת אבל אני מקבל פידבק מבעלי חנויות שמקבלים מלקוחות).
    לגבי צ'ארלי, אמנם זה מותג אבל הדגם מאוד חדש כך שקשה עדיין לדעתי עד כמה הדגם מוצלח או לא. מבדיקה שלי עושה רושם של מוצר איכותי אבל עם יכולת ניוד שלדעתי בינונית.
    בין בי למיוס, אני נוטה לכיוון הבי, גם כי יכולת הניוד שלה עדיפה, גם בגלל ידית טלסקופית כך יותר קל לעלות ולרדת מדרכות וגם בגלל מושב שיצוק מפלסטיק מה שמספק לדעתי תמיכה יותר טובה לתינוק וזוויות שכיבה וישיבה יותר טובות.

לגבי טיולונים, יש מוצרים שהם בין טיולון לעגלה כמו ביבה טאיטאי או בייבי ג'וגר סיטי מיני שעונים לדרישה אבל הם עדיין חד כיווניים וגם ברכישה שלהם, לדעתי יש סיכוי שתרכשו עוד טיולון בעתיד.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו