טיולון דו כיווני מגיל לידה

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• טיולון דו כיווני מגיל לידה
    טל
    04/01/2020

אהלן קובי,
    מחפשים טיולון, רצוי די כיווני, שניתן להשכיב בו על הבטן (יש דבר כזה?). יותר חשובה לי הנוחות של התינוק וכן נוחות הניוד במדרגות ובמדרכות השבורות בעיר. יחד עם זאת על משקל ונוחות סגירה אני מוכנה להתפשר (כלומר צריך גלגלים ובולמי זעזועים נורמלים ולא נורא שזה בא לידי ביטוי במשקל נוסף). רצוי טיולון שמחזיק מעמד כי אנחנו נחרוש עליו לא מעט והתינוק בן כחצי שנה אז צריך משהו שיחזיק הלאה.
    אציין שאני פחות בתקציב של בוגבו.
    יתכן שאצטרך לוותר על הדו כיווניות מאחר וזה מצמצם משמעותית את המבחר? (חשבתי על עוד פונקציות שהיה נחמד אם יהיה כמו חיבור לסלקל, פגוש וכו')
    ובהקשר של הניוד - יש לי תחושה ששתי ידיות נפרדות כמו למקלארן לעומת אחת שהולכת לרוחב העגלה פחות נוחות לניוד ביד אחת, נשמע הגיוני?
    ולבסוף - מה דעתך על לייקה 2 של מקסי קוזי?
    תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    04/01/2020

שלום טל,

מה התקציב? האם יד 2 גם אופציה?
    לגבי ידית אחת, אכן יותר נוח לנייד עם יד אחת במרכז, עם 2 ידיות הניוד מצריך 2 ידיים וגם יותר מאמץ.
    לפי הדרישות שלך רק עגלות עם אמבטיה יתאימו אלא אם תוותרו על דו כיווניות.
    לדעתי הלייקה פחות מוצלחת ממה שקיים בשוק בטווח המחיר שלה.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

טל
    05/01/2020

תודה על התשובה!
    התקציב הוא עד 1000 וקצת. אם אני מוותרת על דו כיווני אבל מתעקשת על שכיבה על הבטן - האם בכלל אפשרי בטיולונים מגיל לידה?
    אמרת שהלייקה פחות מומלצת לטווח מחירים זה, על מה כן היית ממליץ אם כך? כאמור משהו עם נוחות ניוד, גלגלים וזעזועים, ונוחות לתינוק. האם דגם הלארה של מקסי קוזי עדיף ?
    ואיך הטיולונים של איזי ווק?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    06/01/2020

שלום טל,

בין המקסי קוזי דווקא הלייקה יותר מוצלח אבל במחיר (1490) יש טיולנים של מקאלרן אטום וארגו מטרו שלדעתי יותר מוצלחים.
    האיזי ווקר באזור ה-1000 הווקר טוב מאוד. עוד הייתי ממליץ לבדוק את ספורטליין וייפר שזול מ-1000 ולדעתי יותר קרוב לעגלה מאשר לטיולון בנוחות לתינוק ובניוד.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו