מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- טיולון מומלץ לתינוק בן 5 חודשיםרננה05/01/2020
היי קובי,
תינוק בן 5 חודשים. מטיילים בעיר יחסית הרבה עם העגלה והוא גם אוהב להירדם בה.
מה מומלץ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר06/01/2020שלום רננה,
תלוי איזו עגלה יש לכם, בדרך כלל ההמלצה שלי לחכות עם טיולון עד לפחות גיל שנה. טיולונים הרבה יותר פשוטים מעגלות, גם בנוחות התינוק, גם בנוחות הניוד, גם בדרך כלל הגגונים קטנים, המושבים חד כיוונים וכו'.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
רננה07/01/2020היי,
כרגע אנחנו עם עגלה של אינגליזינה אבל היא של אחותי והיא עומדת ללדת בשבועות הקרובים. מה אתה ממליץ לקנות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהועוד שאלה...
רננה07/01/2020נניח שאני משקיעה עכשיו בעגלה חדשה, יהיה לי נוח להישאר עם הטיולון גם אחרי גיל שנה ולא לקנות טיולון בנפרד? מה בדרך כלל עושים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר08/01/2020שלום רננה,
את תוכלי להישאר אבל מהכרותי, רוב ההורים יעדיפו לרכוש טיולון בנוסף כי טיולונים שוקלים כחצי ומתקפלים לכחצי מעגלה, לרוב הם גם לא יקרים ככה שזו קניה שהרוב המוחלט עושה. יחד זאת לא הייתי קונה עכשיו טיולון, לתינוקות יותר נוח וגם עדיף להיות מול ההורה, כמוכן העגלה תישמר לילדים הבאים.
הייתי ממליץ לבדוק את בייבי בוס בובקט, ספורטליין סיילו או בייבי מונטסרס מרלה, כולן עגלות באזור ה-2000 ש"ח עם טיולון דו כיווני ומשקל קל (בעיקר הבובקט 8.3 ק"ג).
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבוגבו בי 5
רננה08/01/2020תודה רבה על התשובה:)מה דעתך על בוגבו בי 5? סייבקס?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר08/01/2020שלום רננה,
הן טובות ועונות לדרישות אך מאוד יקרות. רק כיד 2 אפשר למצוא במחיר סביר, גם אז העגלות שהמלצתי לרוב יהיו זולות יותר ומדובר בעגלות חדשות מהאריזה. כאשר לדעתי הבובקט לא רק שלא נופלת מהבי או הסייבקס אלא גם יש לה לא מעט יתרונות עליהן (גם חסרונות אבל עדיין במחירה מקבלים המון).
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)