מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- המלצה לעגלה מגיל לידהדניאל צור06/01/2020
היי קובי,
מחפשת עגלה מגיל לידה, גרים בגבעתיים נראה לי שעיקר הפוקוס שלנו הוא על קיפול נוח של הטיולון כי יש לנו מעט מאוד מקום מאוטו ושיוכל להעשות ביד אחת והמשקל של העגלה כולל הטיולון. פחות מתיחסת לאמבטיה כי היא לזמן קצר והלידה היא בחורף.
אין שיקול כלכלי. וכמובן חשוב הנוחות של התינוק שיהיה אפשר לשים את הטיולון ל2 הכיוונים כולל מצב שכיבה.
תודה רבה על העזרה.
דניאל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר06/01/2020שלום דניאל,
עגלות דו כיווניות קלות הן במשקלים של בין 8 ל 9 ק"ג.
בטווח הזה ההמלצות שלי הן:
עד 2000 ש"ח: בייבי מונסטר מרלה, ספורטליין וייפר (קצת מעבר ל-9 ק"ג), בייבי בוס בובקט (קצת מעבר ל2000 ש"ח).
בין: 2000-4000: בייבי בוס טייגר, בוגבו בי 5 (כמעט 10 ק"ג), סייבקס מיוס 1
4000+ סייבקס מיוס 2 כאשר אם יש את ה-1 הייתי ממליץ על ה1 כי אין הבדלים גדולים במוצר רק במחיר.
ברגע שתהיו יותר ממוקדים על הדגמים אוכל כבר לציין את היתרונות וחסרונות של כל עגלה. כדי כבר לצמצם כמה שיותר (אני לא ממליץ להגיע להתלבטות של יותר מ-3 עגלות כי אחרכך רק תתבלבלו עוד ועוד) הייתי ממליץ לבדוק מה נכנס לכם בנוחות לרכב.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמלצה לעגלה מגיל לידה
דניאל צור07/01/2020היי קובה תודה רבה על המענה.
ראשית אשמח לאישור כי בחנות נאמר לי שההבדל היחיד בין המיוס 1 ל2 הוא הפתח איוורור שיש באמבטיה והידית עור. האם הדבר נכון?
הסלסה 4 לא נכנסת לקטגוריה של הקלות לקיפול?
אני חושבת שהקטגוריה הזולה היא לא הפרק מבחינתנו.
מה שמשאיר אותנו עם הסייבקס מיוס, לעומת הבייבי בוס טייגר.
הבוגבו הבנתי שהיא על המשקל של המיוס אבל פחות טובה אז לא שקלתי אותה. או שזה לא נכון?
תודה רבה,
דניאל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר07/01/2020שלום דניאל,
לגבי מיוס: אכן זה עיקר ההבדלים ולכן פער המחיר לדעתי לא מצדיק את רכישת ה-2 אלא אם אין 1 או שהפער לא רציני.
לגבי סלסה: היא פחות תואמת את הדרישות, היא באזור ה-12 ק"ג ומתקפלת יותר גדול (עדיין נכנסת לרוב המוחלט של הרכבים הקטנים). היא בתמורה מציעה אמבטיה וטיולון הרבה יותר מרווחים לתינוק, נוחות ניוד ובלימת זעזועים עדיפים.
לגבי מיוס, טייגר או בוגבו:
לדעתי האישית הבי יותר טובה מהמיוס, גם יותר נוחה לניוד, גם יותר נוח לעליה וירידה ממדרכות וגם המושב יצוק מפלסטיק (מה שלדעתי מספק תמיכה יותר טובה), ניתנת לקיפול עם הטיולון לשני הכיוונים (המיוס רק לכיוון הנסיעה). היתרונות של המיוס הם אמבטיה יותר מרווחת ומשקל קל יותר ביותר מקילו, יש מעקה לטיולון. סל החפצים יותר נגיש.
בחנויות פחות ימליצו על הבי מכיוון שכיום היא נמכרת ללא רווחיות לחנות. הטייגר מציעה מחיר אטרקטיבי יותר, נוחות ניוד עדיפה על שתיהן בגלגל גלגלי PU (הגלגל הכי איכותי שיש לעגלות, גם בבי זה סוג הגלגל) יותר גדולים ואמבטיה וטיולון מעט יותר מרווחים (מצד שני גם השלדה יותר רחבה בכ- 5 ס"מ), בעקבות רוחב השלדה גם סל החפצים יותר גדול מהבי או המיוס וגם יותר נגיש. גם הגגון בטיולון גדול יותר ויש רשת איוורור גם לטיולון וגם לאמבטיה.
הטיולון יצוק מפלסטיק כמו בבי וניתן לקפלה עם הטיולון כשהוא פונה לשני הכיוונים.
עוד יתרון עיצובי לבי, אפשר לרכוש ערכות בדים ולהחליף צבעים.
גם במיוס וגם בטייגר, יותר קל לחבר ולפרק את האמבטיה מהשלדה.
ההמלצה שלי פשוט לגשת לחנויות ולהתנסות עם כל אחת מהעגלות, לשים משקל של 9-12 ק"ג ולטייל איתן בחנות ומחוצה לה, לעלות ולרדת מדרכה גבוה, לנסות לתפעל (לחבר אמבטיה וטיולון), לקפל ולבדוק ברכב.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)