המלצה על עגלה סייבקס ואויסטר

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• המלצה על עגלה סייבקס ואויסטר
    שני
    07/01/2020

היי, אשמח להמלצה על עגלה.
    הסתובבו קצת וראינו כל מיני עגלות, השתיים שהכי היו נראות לנו הן הסייבקס מיוס 1 והאויסטר 2.
    החיסרון מבחינתי בסייבקס היה הרשת ברגלי הילד והגב שגם הוא מרשת ומנגד אהבתי את הקיפול הקל. החיסרון באויסטר הוא הקיפול שלה שמצריך 2 ידיים מנגד מאוד אהבתי שהגלגלים יותר רציניים מהסייבקס. מבחינת מחיר הציעו לי מיוס 2 ב3500 ועם סלקל ב4300. את האויסטר 2 הציעו לי ב4500 עם סלקל של ביוקו וחדר שינה עד סכום של 2000 שח מתנה.
    בהנחה שהמחיר הוא פחות רלוונטי אשמח לדעת מה היית ממליץ.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    08/01/2020

שלום שני,

מדובר ב-2 עגלת שונות לחלוטין! לדעתי האויסטר יותר נוחה בניוד ויותר מרווחת, מצד שני יותר כבדה, יותר מסורבלת בתפעול, משמעותית יותר גדולה לאחר הקיפול יחד עם הטיולון. לדעתי המושב של האויסטר יותר תומך. לגבי הסלקל, אני פחות ממליץ על סלקלים ממותגים סיניים. עדיף לשדרג לסייבקס.
    זה בעיקר שיקול שלכם מה היתרונות שמדברים אליכם יותר.
    הייתי ממליץ לבדוק עוד עגלות כמו בייבי בוס טייגר או ארמדילו פליפ 3 שדי משלבות את היתרונות של 2 העגלות.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו