המלצה על טיולון לילד ראשון בן שנה

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• המלצה על טיולון לילד ראשון בן שנה
    שני מ
    12/01/2020

מחפשת טיולון לילד ראשון בן שנה, בע״ה ארצה שהטיולון יישמר ויעבור איתנו הלאה. חשוב לי שיהיה לו פגוש מעקה קדמי, שתהיה שכיבה נוחה, קיפול פשוט ולא כבד במיוחד וגם נוח לנו ההורים לנוע איתו. אנחנו בהתלבטות על מקלארן אטום או ספורטלייי וייפר. אשמח לדעת מה שונה בניהם ומה לדעתך יותר מומלץ.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    12/01/2020

שלום שני,

ראשית המקלארן יקר משמעותית!
    המקלארן משמעותית יותר קל, לדעתי מעט יותר נוח לניוד, הבדים איכותיים יותר, הקיפול יותר קטן.
    בויפר יותר נוח לשנות מצבים (בעזרת לחצן לעומת שרוך במקלארן), הגגון יותר גדול, הסל יותר גדול וכמו שציינתי פער המחיר גדול.
    לגבי אורך חיים, שני הדגמים יחסית חדשים (באזור שנה) בשוק.
    קשה לתת חוות דעת אבל לפחות לגבי מקלארן, כל דגמי העבר שלהם שרדו המון המון שנים.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת

שאלה נוספת
    13/01/2020

תודה רבה על המענה. בהנחה שכסף אינו שיקול על מי מהם היית ממליץ יותר?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    13/01/2020

שלום שני,

קשה לי לתת תשובה חותכת, בדרך כלל אני ממליץ לגשת לחנות עם התינוק (עם לבוש עבה, זה מדד לגבי הנוחות כשהם גדלים), לשים בעגלה, לטייל בחנות ומחוצה לה, לעלות ולרדת מדרכה גבוהה, לשנות זוויות שכיבה (חשוב לגבי המקלארן להבין אם נוח לכם מנגנון שרוך שהוא פחות נוח לרוב ההורים), לנסות לקפל, להרים, לבדוק ברכב ואז לקבל החלטה מושכלת.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו