התייעצות לגבי מושבי בטיחות ובוסטר

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• התייעצות לגבי מושבי בטיחות ובוסטר
    לי
    13/01/2020

שלום קובי
    אשמח לעזרתך לגבי מושבי בטיחות.
    1. לתינוק בן 10 חודשים ששוקל כ 11 קג- האם nextfit zip max החדש הינו בטיחותי ומומלץ?
    2. לילדה בת 5 גבוהה, שוקלת 21 קג, כרגע יושבת בכסא אוונפלו טריומף ברכב של הסבתא. אני רוצה להעביר אותה לבוסטר ולהעביר את התינוק לטריומף אצל סבתא. אשמח להמלצה לבוסטר - הבנתי שבוסטר רצועות עדיף עד כמה שאפשר למשוך מבחינה בטיחותית. האם קיים בוסטר רצועות שהופך לבוסטר גב, בטיחותי ואיכותי אך לא מאוד יקר? סביב ה 500 שח?

תודה רבה!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    14/01/2020

שלום לי,

1. אכן הצ'יקו מאוד מומלץ בעיקר בגרסאת הזיפ. אני אישית הכי ממליץ עליו מבין כל הכיסאות בשוק.

2. לצערי בעייתי, הבוסטר רצועות הכי טובה עד 500 ש"ח הוא אוונפלו מאסטרו, "הבעיה" הוא מתאים רק עד 22 ק"ג עם הרצועות ולכן תצטרכו לפרקן די מהר מה שלא מצדיק רכישה שלו לדעתי. כאלו שעד 30 ק"ג עם רצועות ומומלצים עולים באזורים של 1000 ש"ח. (המומלצים לדעתי הם גרקו נאוטילוס וצ'יקו מיי פיט).

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה! מה לגבי הגרקו טרנזיישן?

לי
    14/01/2020

מה דעתך לגבי הגרקו טרנזיישן שמתאים לחגירה עם רצועות עד 29 קג?

שוב תודה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    14/01/2020

שלום לי,

הוא לא ברמה של הדגמים שציינתי אך עדיין הוא ברמה טובה, אם התקציב עד 500 ש"ח אז לדעתי הוא האופציה הטובה ביותר.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו