המלצה לעגלה לילד הראשון שתשמש לילדים הבאים

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• המלצה לעגלה לילד הראשון שתשמש לילדים הבאים
    רינת
    13/01/2020

שלום קובי,
    נשמח מאוד לעזרתך בבחירת עגלה. ילד ראשון, מחפשים עגלה שתשמש לילדים הבאים מכיוון שלא נוכל להרשות לעצמנו כל פעם לקנות עגלה. גרים בקומה 2 ללא מעלית. מחפשים עגלה יציבה נוחה ועמידה לאורך זמן ולא נמוכה. אציין שאני לא בחורה חזקה.

בחנות ראינו את עגלת אינגליזינה שאומנם היא מגושמת מעט, אבל נראית איכותית וטובה לתינוק אנחנו מתלבטים אם העגלה הזאת תהיה נוחה לנו ולי בעיקר לאור העובדה שהיא כבדה ועד כמה זה יהיה לי קשה לתפעול ביום יום..

אנחנו מחפשים עגלה נוחה, קלה אבל יציבה וגדולה באמבטיה וטיולון ( אני יודעת שזה לא אפשרי - אבל נשמח להכי קרוב לזה)

אשמח לעזרתך, רינת .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    14/01/2020

שלום רינת,

די סיכמת נכון במשפט האחרון. אין עגלה שתכיל הכל. ככל שהעגלה יותר גבוהה ויותר מרווחת כך משקלה עולה וכך היא יותר גדולה לאחר הקיפול. לדעתי האינגלזינה |(אני מבין שהכוונה לדגם אפטיקה כי לא ציינת דגם) עגלה טובה עם המון יתרונות אבל בהחלט המשקל הוא חיסרון עצום לדעתי למי שצריך לעלות קומות ללא מעלית. זה בעיקר שיקול שלכם.
    העגלות הקלות לא גבוהות ולא הכי מרווחות, בייבי בוס טייגר לדעתי העגלה הכי מרווחת שיש ויחסית גבוהה והיא שוקלת 8.8 ק"ג יחד עם טיולון שזה משקל ממש קל לדעתי.
    יש לה גלגלים גדולים ביחס לעגלות קלות וקומפקטיות מה שיוצר נוחות ניוד טובה כמו באניגלזינה וגם מעלה את הגובה.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו