מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- המלצה לעגלה לילד הראשון שתשמש לילדים הבאיםרינת13/01/2020
שלום קובי,
נשמח מאוד לעזרתך בבחירת עגלה. ילד ראשון, מחפשים עגלה שתשמש לילדים הבאים מכיוון שלא נוכל להרשות לעצמנו כל פעם לקנות עגלה. גרים בקומה 2 ללא מעלית. מחפשים עגלה יציבה נוחה ועמידה לאורך זמן ולא נמוכה. אציין שאני לא בחורה חזקה.
בחנות ראינו את עגלת אינגליזינה שאומנם היא מגושמת מעט, אבל נראית איכותית וטובה לתינוק אנחנו מתלבטים אם העגלה הזאת תהיה נוחה לנו ולי בעיקר לאור העובדה שהיא כבדה ועד כמה זה יהיה לי קשה לתפעול ביום יום..
אנחנו מחפשים עגלה נוחה, קלה אבל יציבה וגדולה באמבטיה וטיולון ( אני יודעת שזה לא אפשרי - אבל נשמח להכי קרוב לזה)
אשמח לעזרתך, רינת .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר14/01/2020שלום רינת,
די סיכמת נכון במשפט האחרון. אין עגלה שתכיל הכל. ככל שהעגלה יותר גבוהה ויותר מרווחת כך משקלה עולה וכך היא יותר גדולה לאחר הקיפול. לדעתי האינגלזינה |(אני מבין שהכוונה לדגם אפטיקה כי לא ציינת דגם) עגלה טובה עם המון יתרונות אבל בהחלט המשקל הוא חיסרון עצום לדעתי למי שצריך לעלות קומות ללא מעלית. זה בעיקר שיקול שלכם.
העגלות הקלות לא גבוהות ולא הכי מרווחות, בייבי בוס טייגר לדעתי העגלה הכי מרווחת שיש ויחסית גבוהה והיא שוקלת 8.8 ק"ג יחד עם טיולון שזה משקל ממש קל לדעתי.
יש לה גלגלים גדולים ביחס לעגלות קלות וקומפקטיות מה שיוצר נוחות ניוד טובה כמו באניגלזינה וגם מעלה את הגובה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)




.jpg)
.jpg)

