המלצה לעגלה קלה לתינוק פג

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• המלצה לעגלה קלה לתינוק פג
    אביטל
    15/01/2020

הי קובי
    אני מחפשת עגלה חדשה לתינוקי. יש לנו פג ואנחנו סובלים מהמשקל והסרבול ומחפשים משהו קל יותר (קומה שנייה בלי מעלית)
    אבל חשוב לנו שתהיה מדגם ישן יחסית (!!) כדי שנוכל לקנות מיד שניה. כמובן נשמח שתהיה איכותית וטובה בשאר הפרמטרים, אבל זה הדבר המשמעותי מבחינתי כרגע. תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    המלצה לעגלה קלה לתינוק פג

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    16/01/2020

שלום אביטל,

ראשית אני ממליץ לציין תקציב, לפעמים ניתן לרכוש מוצר חדש שמתעלה על הישן באותו המחיר.

שנית חשוב לציין גיל, האם רוצים אם אמבטיה, טיולון דו כיווני וכו'.

אחר כך אוכל לכוון בצורה יעילה.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אופס..

אביטל
    16/01/2020

לא שמתי לב עד כמה השאלה חסרה.
    מחפשים עגלת אמבטיה לתינוק בן 3.5 חודשים, קלה. נצטרך אח"כ גם טיולון, אבל אני נוטה לקנות טיולון בנפרד כי הם הרבה יותר קלילים וקומפקטים.
    התקציב- עד כ600 ש"ח.. לכן לא נראה לי סביר למצוא יד ראשונה (ואנחנו מעדיפים יד שניה גם מסיבות אקולוגיות)

תודה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    17/01/2020

שלום אביטל,

עכשיו אני מבין יותר.
    קצת קשה לי לעזור כי אני לא מכיר את מחירי יד 2. לדעתי אין יותר מדי אופציות לתקציב ולכן אני ממליץ לך למצוא מספר דגמים, לאחר מכן לשאול אותי ספציפית לגביהן. אני ממליץ לוודא שהן תקינות או במצב טוב.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו