ספורט ליין או מאמס אנד פאפס פיליפ

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• ספורט ליין או מאמס אנד פאפס פיליפ
    תהילה
    20/01/2020

הי קובי,
    אודה לך באם תעזור לי בהחלטה אם לקנות את הספורט ליין סיילו או מאמס אנד פאפס פיליפ. הבנתי שההבדל הוא בעיקר במשקל, אבל האם זה אומר שעגלה קלה יחסית (ספורט ליין) הינה פחות יציבה ובטיחותית?? אני לא מתניידת באוטובוס וגם עניין הגלגלים חשוב לי (גרה במושב), תודה!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    20/01/2020

שלום תהילה,

הפליפ יותר כבדה אבל המושב לדעתי תמוך יותר כי הוא יצוק (מה שמוסיף למשקל), הגלגלים יותר גדולים (אלא אם משווים לסיילו XL אז הם זהים בגודלם, אבל הXL יותר כבדה ומתקרבת למשקל הפליפ) ולכן, לדעתי הפליפ יותר נוחה לניוד וגם חומר הגלגלים יותר איכותי לדעתי. בכל מקרה אם הכיוון לסיילו אז הXL תתאים יותר לצרכים שלכם.
    אין בעיה של משקל קל ליציבות המוצר, זה יהיה בעייתי רק אם תולים תיק ושקיות ממש כבדים אבל, זה יפיל גם עגלות כבדות, כך שנושא היציבות/משקל לא קריטי, זה גם נבחן במכוני התקנים.
    אם חשוב נושא המשקל ורוצים יכולת ניוד טובה (לדעתי גם יותר טובה משל הפליפ) הייתי ממליץ לבדוק את בייבי בוס טייגר (גם שוקלת פחות מהסיילו, גם הגלגלים יותר גדולים ולדעתי יותר איכותיים מהפליפ וגם המושב יצוק כמו בפליפ).

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו