מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- ספורטליין סיילו 2020Rotem Sade26/01/2020
היי קובי
מאוד מתלבטת בין ספורטליין סיילו 2020 הדגם החדש וסייבקס מיוס 2
ההבדל כמעט פי שלוש במחיר
אני ובעלי גבוהים והאמבטיה בספורטליין גבוהה יותר וכך גם הידית
אשמח לשמוע את דעתך והמלצותיך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר26/01/2020שלום רותם,
הכל תלוי בדרישות שלכם. חשוב לציין שבסיילו רק האמבטיה גובהה, לאחר מכן הטיולון נמוך, כלומר השיקול של הגובה הוא רק לחודשים הראשונים.
יתרונות המיוס: משמעותית יותר קלה (לפחות בקילו וחצי, ספורטליין לא מציינים משקל של שלדה וטיולון באתר שלהם, על בסיס בדיקה שלי של הספורטליין הרגילה שכבדה יותר בכ- ק"ג, אני מעריך שה2020 תהיה יותר כבדה בלפחות חצי קילו בגלל גלגלים יותר גדולים וקישוטי אלומיניום בגגון הטיולון).
מבחינת ניוד, לדעתי בספורטליין הניוד יהיה יותר נוח וגם, עליה וירידה ממדרכות בזכות ידית טלסקופית.
מבחינת נוחות לתינוק, לדעתי בשתיהן הנוחות יחסית זהה.
לדעתי המחיר של המיוס מוגזם! המיוס 1 נמכרה סביב ה-3200 ש"ח לאמבטיה וטיולון ולדעתי זה מחירה הראלי.
הייתי ממליץ גם לבדוק את בייבי בוס טייגר, די בגובה של הסיילו, לדעתי יותר נוחה לניוד מ-2 הדגמים ושוקלת כמו המיוס.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
Rotem Sade27/01/2020הסיבה שאני מתלבטת על שתיהן כי לי יש אוטו די קטן
איי 10
תודה רבה על התגובה המפורטת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר27/01/2020שלום רותם,
הטייגר דווקא יותר קטנה מהן בקיפול.
בהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)