חוות דעת על טיולון פיילוט של אוונפלאו

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• חוות דעת על טיולון פיילוט של אוונפלאו
    טל
    26/01/2020

קובי שלום,
    אני מחפשת לבן שנה וחצי טיולון.
    אשמח לדעת מה דעתך על טיולון פיילוט של אוונפלאו?
    תודה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    27/01/2020

שלום טל,

אני לא מכיר, היות והיבואן לא משווק בחנויות איני יכול לבדוק, גם אתם אינכם יכולים לבדוק טרם הרכישה וזו לדעתי סיבה טובה לוותר על הדגם. יש בחנויות המון טיולונים שלדעתי מאוד מוצלחים באזור המחיר, ניתן לבדוק טרם הרכישה ויש מקום פיזי קרוב לפנות אליו למקרה ויש צורך בשירות למוצר.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך לשאלה הקודמת

טל
    27/01/2020

תודה רבה על תגובתך.
    האם עדיף לקנות טיולון בוקי פלוס של ביבה m או טריפו פלוס של ביבה m?
    או שישנו טיולון אחר שאתה ממליץ עליו?
    חשוב לי שלתינוק יהיה נח בו ושלא יהיה מסורבל וכבד עבורי.
    שוב תודה רבה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    28/01/2020

שלום טל,

ביבה M ואוונפלו זו אותה גברת בשינוי עדרת. אותו יבואן שמוכר את הדגמים האלו רק אונליין. אני אישית לא הייתי קונה חתול בשק ולדעתי בחנויות יש אלטרנטיבות טובות יותר באותו טווח המחיר.
    אם רוצים שלתינוק יהיה נוח אז בטיולון יש לנו יתרון עצום אחד שאין לנו ברכישת עגלה, יש כבר תינוק ואפשר לגשת איתו לחנות ולהושיב בכל אחד מהטיולונים ולראות מה נוח לו, מה שאי אפשר לעשות באוונפלו או ביבה M.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו