חוות דעת לגבי עגלת בוגבו פוקס

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• חוות דעת לגבי עגלת בוגבו פוקס
    חופית
    29/01/2020

היי קובי,
    אני ממש אשמח לחוות דעתך לגבי עגלת בוגבו פוקס

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    29/01/2020

שלום חופית,

מה שאני אוהב בה: נוחות הניוד מעולה והצמיגים האיכותיים, ידית טלסקופית (נוח להורים עם הפרשי גובה ונוח לעליה וירידה ממדרכות גבוהות), אמבטיה וטיולון מרווחים, גגון גדול לאמבטיה ולטיולון (זה אותו גגון).ביחס לעגלה גבוהה היא יחסית קלה.

מה שאני פחות אוהב: האמבטיה והטיולון חולקים מסגרת משותפת, כלומר מסורבל להחליף בינהן ולכן עושים את ההחלפה פעם אחת, כלומר לא ניתן לעשות רוטציה בין האמבטיה לטיולון ויש תינוקות שמתקשים להסתגל לטיולון, ולכן נוח שניתן להחליף בקלות בין השניים, בפוקס זה לא פשוט ולכן לא ריאלי להחליף. צריך לפרק את הטיולון טרם הקיפול.
    הטיולון לא נשכב למצב ישר אלא לתנוחת עירסול ולכן יש שקע בין הישבן לגב. המושב לא יצוק מפלסטיק כמו בדגם הבי שלהם, לדעתי בעקבות זאת תמיכת הגב פחות יעילה בהשוואה לדגם הבי שלהם. מחיר יקר בדרך כלל.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך לשאלה

חופית
    02/02/2020

היי קובי, קודם כל תודה רבה על המענה המהיר,

בהמשך לייעוצך המשכנו לבדוק ונסגרנו על 4 עגלות כרגע: אשמח לחוות דעתך .
    סייבקס פריאם
    סילבר קרוס פיוניר
    אי בי סי דיזיין סלסה
    בוגבו פוקס

תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    02/02/2020

שלום חופית,

ראשית, גם בפיוניר וגם בפוקס, כפי שציינתי, הטיולון לא נשכב למצב שטוח.
    הפריאם והסלסה יחסית דומות ביתרונות: מרווחות מאוד ועם טיולון בעל שכיבה שטוחה אבל הפריאם יקרה משמעותית.
    לדעתי הסילבר קרוס הכי פחות נוחה בניוד מה-3 ויש לה את האמבטיה והטיולון הפחות מרווחים (למרות שהיא מרווחת ביחס לרוב העגלות בשוק).
    הפריאם מאוד מסורבלת לקיפול, הפוקס יחסית גם מכיוון שהיא מחייבת פירוק של הטיולון טרם הקיפול.
    הפוקס הכי קלה יחד עם טיולון.
    לסלסה יש את מערכת הקפיצים הכי טובה.
    לסלסה ולפוקס יש את הגגונים היותר מצלים.

בעיקר בגלל זווית הטיולונים הייתי ממליץ להתלבט בין הפריאם לסלסה.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו