עגלות חזקות ויציבות שיתאימו לקיפול

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• עגלות חזקות ויציבות שיתאימו לקיפול
    צופיה
    02/02/2020

שלום קובי!
    מחפשת עגלה שמצב אחד תהיה חזקה ויציבה ותתאים ליישוב עם עליות וירידות ומצד שני שתתקפל יחסית טוב ושיחסית המשקל שלה יהיה סטנדרטי, שיהיה אפשרי לכבס את הבדים, ושהגלגלים יהיו חזקים וטובים.
    המליצו לי על ספורטליין או על מאמס אנד פמפס או על מוצי..התבלבלתי:)
    אשמח לשמוע את דעתך..
    הספורט ליין מצד אחד גבוהה וקלה יותר אבל עדיין לא מספיק בשוק כדי לדעת אם היא מחזיקה מעמד שנים..
    ולגבי הדגמים של המאמס אנד פמפס האם יש הבדלים משמעותיים בין הסולה לבין הפיליפ FL2?ואם כן מהם?
    מוצי בכלל לא מכירה..
    תודה רבה על הסדר בראש!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    04/02/2020

שלום צופיה,

ראשית, מוצי לא עונה להגדרה של משקל סטנדרטי, היא כבדה מהממוצע. הפליפ כבר קיימת בדור ה-3 שלה ולכן אני פחות ממליץ על הדור ה-2. בין הפליפ לסולה, הפליפ מתקפלת יותר בנוחות, יותר קומפקטית, הבד מכונס כלפי פנים בגמר הקיפול, היא עונה טוב לדרישות שלך, היא טיפה כבדה מהממוצע.
    הספורטליין לדעתי פחות נוחה לניוד מהפליפ 3 אבל מעט יותר קלה. עד עכשיו אני לא מכיר תלונות חריגות כך שמדובר במוצר טוב. ההמלצה שלי ללכת על דגמי הXL עם גלגלים יותר גדולים ולכן העבירות תהיה יותר טובה.
    בנוסף הייתי ממליץ לך לבדוק את בייבי בוס טייגר, לדעתי תתאים יותר כי יש לה גלגלים יחסית גדולים אך מחומר איכותי יותר בהשוואה למאמאס אנד פאפאס או סיילו, היא גם קלה יותר משתיהן ועדיין נוחה מאוד לקיפול וקומפקטית.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו