טיולון קל נוח לקיפול וזול לבת שנה+

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• טיולון קל נוח לקיפול וזול לבת שנה+
    ענבל
    03/02/2020

שלום קובי ותודה רבה על כל המענה עד היום!
    רציתי לשאול לגבי טיולון, מחפשת טיולון קל, נח לקיפול, מתנייד בנוחות וזול (גג 400) לבת שנה וקצת (עד עכשיו היינו עם הטאי טאי שתכף נצטרך לקטן והיינו מאוד מרוצים) אם אפשר להשכיב גם תינוק מגיל לידה זה בונוס (שאוכל להניח גם את האח הקטן לפעמים..)
    ראיתי את העגלות של ביבה m ואשמח לשמוע אם הן מומלצות וגם על דגמים נוספים..
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    04/02/2020

שלום ענבל,

אני פחות ממליץ על דגמי ביבה M מכיוון שאין אפשרות להתנסות עם המוצר טרם הרכישה. גם לא אין דרך לבדוק את המוצר ולחוות דעה ולכן אני פחות ממליץ.
    אין יותר מדי אופציות בתקציב. יש את טיולון מאמ קליק שטיפה חורג מהתקציב אך יש לו שכיבה מלאה ושינוי מצבים עם לחצן ולא שרוך ולכן בתקציב נמוך הייתי ממליץ להתאמץ מעט וללכת עליו.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה ועוד שאלה

ענבל
    04/02/2020

את evenflo pilot אתה מכיר?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    05/02/2020

שלום ענבל,

איני מכיר, שיטת המכירה שלה אינה מאפשר לי או לכם לבדוק את המוצר טרם הרכישה. אני אישית פחות ממליץ לרכוש כך טיולון.
    גם קשה למצוא ביקורות עליה בחו"ל והיא אינה מוצגת באתר היצרן כלל, עוד סיבה לדעתי לוותר.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו